10.1.12

Η εταιρεία GETA Hellas απαντά στο nonews...


Αγαπητοί Κύριοι,

Η εταιρεία μας GETA Hellas εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τα επώνυμα και ευρωπαϊκά προϊόντα Esmoke.
Για την καλύτερη ενημέρωση των.... αναγνωστών σας σχετικά με την δημοσίευση πρόσφατης μελέτης η οποία και υποστηρίζει την ύπαρξη τοξικών και επιβλαβών ουσιών σε ηλεκτρονικά τσιγάρα, θέλουμε να επισημάνουμε πως βασίζεται σε προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη !



- Το υγρό αναπλήρωσης ( e-liquid ) που χρησιμοποιούμε για την αναγόμωση των ηλεκτρονικών τσιγάρων Esmoke ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ, με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Κατά συνέπεια δεν περιέχει και καμιά από τις υπόλοιπες τοξικές ουσίες που ανιχνεύονται ΜΟΝΟΝ σε προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.



- Αναφορικά με άλλες ουσίες όπως η προπυλενική γλυκόλη που παρουσιάζονται ως πιθανόν επιβλαβής ( παρόλο που θεωρούνται ασφαλής για χρήση σε τρόφιμα και καλλυντικά ) διευκρινίζουμε πως όλα τα μας τα προϊόντα ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ Φυτική Γλυκερίνη υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση.



Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε πως κάθε παρόμοια μελέτη η οποία δεν λαμβάνει υπόψιν της προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν νικοτίνη, ούτε και προπυλενική γλυκόλη, αποτελεί προσπάθεια δυσφήμησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου και εξυπηρετεί προφανώς άλλα συμφέροντα.

Απόδειξη για ακρίβεια των ισχυρισμών μας θα βρείτε στον υπερσύνδεσμο "Esmoke, Συνθεση και Ασφάλεια" όπου μπορείτε να δείτε όλα τα πιστοποιητικά, την σύνθεση και την προέλευση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του υγρού αναπλήρωσης Esmoke καθώς και πρόσφατες χημικές αναλύσεις.



Στον ίδιο υπερσύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε την επίκαιρη ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ FAME LAB του δρ. Ανδρέα Φλουρή, η οποία υποστηρίζει ότι η επίδραση του ενεργητικού και παθητικού καπνίσματος του ηλεκτρονικού τσιγάρου στον οργανισμό είναι κλινικά ασήμαντη ! Για κάποιον περίεργο λόγο όμως η ανωτέρω μελέτη δεν βρήκε τον δρόμο της προς την δημοσιότητα παρόλο που τα ευρήματα της παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.



Τέλος σε απάντηση άλλων δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων στον τύπο που υποστηρίζουν ότι το ηλεκτρονικό κάπνισμα είναι επιβλαβές μεταφέρω το κάτωθι κείμενο από την ιστοσελίδα:

giromiro.blogpot


"επιλέξετε να συνεχίσετε να πεθαίνετε από το συμβατικό κάπνισμα, γιατί μπορεί το
ηλεκτρονικό κάπνισμα να σας δημιουργήσει δερματικά εξανθήματα, φαγούρα και δυσκοιλιότητα. Επίσης μοιάζει με συμβατικό τσιγάρο και επειδή έχει αρωματικά υγρά, μπορεί να το αγοράζουν μικρά παιδιά. Οπως τις τσίχλες. Αλλά τις τσίχλες νικοτίνης δεν τις πειράζουμε γιατί τις έχουμε ήδη εγκρίνει."



Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... αξίζει...



Με εκτίμηση,



Χαρ. Γιαννακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: