29.1.12

Μπλόκαραν τον Χάρρυ Κλυνν από το Facebook !...


Οι διαχειριστές του Facebook απαγόρευσαν, το βράδυ του Σαββάτου (28/1), στον Χάρρυ Κλυνν να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του προσωρινά, γιατί μια φωτογραφία που ... ανάρτησε «παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου».

Η φωτογραφία που έφτιαξε και ανάρτησε ο Χάρρυ Κλυνν απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να κρατάει ένα τριαντάφυλλο και να έχει στο μπράτσο της ένα περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook στις 12 το βράδυ με ένα link που παρέπεμπε στο λογαριασμό του στο Twitter.

«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει) το fb την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σας φιλώ», έγραψε στο twitter.

Η εν λόγω φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε παράλληλα και στο προσωπικό blog του Χάρρυ Κλυνν, αναρτήθηκε στο Facebook την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και συνοδευόταν από σχόλια.

Σημείωση: Για να απαγορευτεί σε κάποιον χρήστη του Facebook να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του, χρειάζεται να έχουν προηγηθεί καταγγελίες εναντίον κάποιου post που ανάρτησε

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: