19.1.12

"Δεν έπρεπε να πείσω την Carolyn να μπει στο αεροπλάνο"...


Έχουν περάσει 12 χρόνια από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον JFK Jr, τη σύζυγό του Carolyn Bessette και την αδερφή της Lauren. Η προσωπική του βοηθός RoseMarie Terenzio λύνει τη σιωπή της στο... βιβλίο της κι αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από το ταξίδι που στοίχισε τη ζωή και στους τρεις, αλλά και λεπτομέρειες από τον γάμο του γιου του προέδρου των ΗΠΑ με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Calvin Klein.

Ως το δεξί χέρι του John F Kennedy Jr, η 44χρονη γυναίκα ήξερε τις σκέψεις του, τις ανησυχίες του, τα προβλήματά του, τις αγωνίες του... και πάντα ήταν κοντά του για να τον βοηθά. Στο «Fairy Tale Interrupted» αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στονγάμο του, καθώς τα μέσα δεν τους άφηναν σε ησυχία, ο ίδιος ο John δεν μπορούσε να προστατεύσει τη σύζυγό του και η ίδια επιζητούσε λίγες ώρες γαμήλιας ηρεμίας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Carolyn αρχικά είχε αρνηθεί να συνοδεύσει τον John στο τραγικό εκείνο ταξίδι στις 16 Ιουλίου του 1999. Όπως του είχε πει και το εκμυστηρεύτηκε στη βοηθό του, ήταν αποφασισμένη να μείνει σπίτι και να μην τον συνοδεύσει στον γάμο της ξαδέλφης του Rory στις 17 Ιουλίου. Εκείνος της είχε πει ότι δεν επρόκειτο να μαλώσει μαζί της γι’ αυτό το θέμα. Τόσο μεσολάβησε η RoseMarie, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People.

«Δεν είμαι η προτεραιότητά του. Πάντα είναι κάτι άλλο. Το (περιοδικό που διηύθυνε ο John) George, κάποιος απολύεται, ένα ταξίδι να συναντήσει διαφημιστές. Απλώς θέλω λίγο φυσιολογικό χρόνο ως παντρεμένη. Έχω εξουθενωθεί» εκμυστηρεύτηκε η Carolyn στη RoseMarie. Όμως η γραμματέας έπεισε τη σύζυγο του JFK Jr. να αλλάξει γνώμη: «Το ξέρω. Αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή να πάρεις θέση. Ολόκληρη η οικογένειά του θα είναι εκεί. Άκου, δεν θέλεις να τους έχεις όλυος να σε κρίνουν, ούτως ή άλλως το κάνουν. Πήγαινε ντύσου και εγώ θα σου βρω αυτοκίνητο να σε πάει στο αεροδρόμιο», της είπε η γυναίκα σύμφωνα με το People, όπως αναδημοσιεύει η Daily Mail.

Φεύγοντας, ο John την ευχαρίστησε που έπεισε τη γυναίκα του γι’ αυτό το ταξίδι «Rose είσαι η καλύτερη. Σ’ ευχαριστώ που ηρέμησες τα πράγματα!», φέρεται να της είπε. Ώρες αργότερα οι δυο τους όπως και η αδελφή της συζύγου του έβρισκαν φρικτό θάνατο στο Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στα Martha Vinyard. Όπως δηλώνει η γυναίκα, μετά τους θανάτους τους, ο κόσμος της κατέρρευσε: «Δεν αισθάνομαι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη αλλά πάντα θα έχω την αίσθηση ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να μην πείσω την Carolyn να ανέβει σ’ αυτό το αεροπλάνο».
Μιλώντας για το βιβλίο της η RoseMarie αναφέρει: Νιώθω ότι αποτίω φόρο τιμής στη μνήμη τους. Αισθάνομαι πολύ καλά!»
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: