5.1.12

Όταν το "ΘΕΜΑ" είναι ΠΡΩΤΟ στα παραμύθια - Busines Stories!...

adena-gr.blogspot
Και επειδή τα παραμύθια όταν τα βαφτίσεις ΡΕΠΟΡΤΑΖ , τα πουλάς και στους μεγάλους , το... "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" το έχει κάνει σύστημα.
Κάθε βδομάδα διαλέγει τάχα μου την αφρόκρεμα των επιτυχημένων Εν Ελλάδι μπιζναδόρων , και τους αφιερώνει ολοσέλιδη ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Εκείνο όμως που προκαλεί το ...κοινό-των αναγνωστών- αίσθημα είναι το θράσσος του να
λιβανίζουν π.χ το Carrefour με την γνωστή τακτική "άλλη τιμή στο ράφι, και άλλη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ στο ταμείο", ως συμπαραστάτη των καταναλωτών.
Η τους Γερμανούς LIDL που μας έχουν ταράξει στους επικίνδυνους & ληγμένους κιμάδες, ως "φίλους μας".
Βέβαια ακόμα και οι κρετίνοι έχουν καταλάβει ότι η γκρίζα (αφορολόγητη) διαφήμιση των υπερκαταστημάτων , έχει να κάνει με...
το μέγεθος από τις χορηγίες της έγχρωμης.
Όσοι δεν "συνεργάζονται" (βλέπε Οδυσσέα Κυριακόπουλο-Μήλο) , τον χτυπούν σαν χταπόδι.
Εκεί όμως που δεν παίζονται οι...εκδότες, είναι όταν 2 στις 5 αφιερώσεις τους , είναι για την επιχείρηση JUMBO που ..."φροντίζει να είναι όλοι ευχαριστημένοι"!!!
Όμως κύριε Αναστασιάδη , Καραμήτσο κ.λ.π. υπεύθυνοι του Κυριακάτικου εντύπου, αναρωτιόμαστε αν οι συντάκτες σας, γνωρίζουν αν τα JUMBO με τα Υπερκέρδη τους, kai που η αξία τους στο Χ.Α είναι μεγαλύτερη από τις τράπεζες, δίνουν τσακιστό ευρώ για την ΑΞΙΑ της Ανθρώπινης ζωής.
Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει, τα καταστήματα βρίθουν από ατασθαλίες και ελλείψεις στα Μέσα Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας.
Και άσχετα αν η Πυροσβεστική (που έλαβε γνώση ) έχει επιληφθεί για να επιβεβαιώσει η να αξιολογήσει ως αβάσιμες τις "επισημάνσεις" μας, σας προκαλούμε τις επόμενες μέρες να κάνετε και εσείς το ίδιο.
Ιδού τα JUMBO , ιδού και οι "αμαρτίες" τους.
Αφορούν πολλές χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.
Θα τις δημοσιεύσετε , η θα δώσετε άφεση έναντι 30 αργυρίων (+ΦΠΑ)?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: