11.1.12

Ο Καμπύλης και ο μισθός της γραμματέως του Καψή...


Είναι γνωστό από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού ραδιοφώνου της Αθήνας, ότι ο δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης, δεν αντιμετώπισε και με τόσο κομψό και συναδελφικό τρόπο, όσους από τους δημοσιογράφους αποφάσισε να.... απομακρύνει από τον 984. Οι περισσότεροι, ενημερώθηκαν λίγο πριν μπουν στο studio, για την απόλυσή τους. Προφανώς, έτσι, είχε μάθει να συμπεριφέρεται ο κ. Καμπύλης. Λίγες, μέρες αργότερα, επί των ημερών του νέου διευθυντή του 984, διέρρευσε σ' ένα ανυπόληπτο site, μια λίστα με τους μισθούς των δημοσιογράφων που απομακρύνθηκαν.

Όπως, ήταν φυσικό, ο προερχόμενος από την Αριστερά κύριος Καμπύλης, έβγαλε την ουρά του απ έξω. Έκανε σαν να μην είδε τι είχε συμβεί. Ωστόσο, ουδείς τιμωρήθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά από την νέα διοίκηση του πάλαι ποτέ ιστορικού ραδιοφώνου. Επειδή, η ζωή κάνει κύκλους, τις επόμενες μέρες μαθαίνουμε ότι ο κύριος Καμπύλης θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Έτσι, είναι η ζωή. Ελπίζουμε ότι δεν θα ενοχληθεί όταν θα δει φάτσα – κάρτα, κάτι προσλήψεις που έγιναν προσφάτως από τον πρώην υπάλληλό του Ψυχάρη (σ.σ. ξέρετε τον κύριο που κατήγγειλε ο Παπανδρέου για περίεργη συμπεριφορά όταν του αρνήθηκαν δάνειο από την Εθνική) και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπό Παντελή Καψή.

Και, επειδή, επί των ημερών Καμπύλη, κρεμάστηκαν στα μανταλάκια οι μισθοί δημοσιογράφων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο διευθυντής του 984, δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα όταν θα δει στα ίδια (και καλύτερα μανταλάκια) να κρέμονται οι μισθοί των γραμματέων… του Καψή.

ΑΞΙΖΕΙ: Α, και εμείς ΕΔΩ (σ.σ. αλλά όπου κι αν εργαζόμαστε), αποφεύγουμε όταν αποκαλύπτουμε ειδήσεις, να φοράμε κουκούλες ή οτιδήποτε άλλο κρύβει το πρόσωπό μας. Ότι ΓΡΑΦΟΥΜΕ το ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ, αναλαμβάνοντας στο ΑΚEΡΑΙΟ και την ΕΥΘΥΝΗ.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: