10.1.12

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ψυχής, σθένους και τσαμπουκά»!...


Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη χθες ταρακούνησαν τους πάντες στο Ρέντη. Οι παίκτες κατάλαβαν ότι είναι πολύ βαριά η φανέλα του Θρύλου.

Με όλα αυτά συμφώνησε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις που έκανε στον ... ραδιοφωνικό σταθμό NovaSport-fm. «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με τσαμπουκά και πρέπει να ματώνουν την φανέλα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθούν τα κυριότερα απο αυτά που είπε.

Για την ισοπαλία με την Δόξα
«Και οι ισοπαλίες είναι αποδεκτές. Όλα τα αποτελέσματα είναι αποδεκτά. Η κακή εμφάνιση όμως δεν είναι αποδεκτή. Το λέω ξανά για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι παίκτες. Τη μια περιμέναμε τις γιορτές και μετά ακολούθησαν οι διακοπές. Πάντα ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα μεταξύ των γιορτών και αποπροσανατολίζεται. Όλες οι ομάδες περιμένουν πότε θα παίξουν με τον Ολυμπιακό και τα δίνουν όλα. Συνεπώς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι για μας».

Για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη
«Ο κ. Μαρινάκης ήταν απόλυτος, με εκφράζει απόλυτα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της ψυχής, του σθένους και του τσαμπουκά. Πρέπει να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν τρομακτικά προβλήματα σε άλλες ομάδες. Δηλαδή πού θέλουν να πάνε οι παίκτες μας; Είμαστε από τις λίγες ομάδες της Ευρώπης χωρίς οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και είναι ομάδα των ηρώων και της δύναμης. Πιστεύω πως το’ χουν καταλάβει ήδη το λάθος τους».

Για την έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση
«Είχα πει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, πως το 80% του γκολ ανήκει στον Μιραλάς που έδωσε την πάσα και το 20% στον Τζεμπούρ. Όταν δώσεις την μπάλα στον συμπαίκτη σου που βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση, το μεγαλύτερο μερίδιο του γκολ ανήκει σε σένα. Στο ματς με τη Δόξα χάθηκαν τέσσερα γκολ επειδή ο καθένας σκεφτόταν τι θα κάνει και δεν έδινε πάσα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν μας ενδιαφέρει ο πρώτος σκόρερ».

Για την διαιτησία στο παιχνίδι με την Δόξα
«Αδικηθήκαμε ή όχι στο ματς με τη Δόξα Δράμας στο τέλος; Ο βοηθός σήκωσε δύο ανύπαρκτα οφσάιντ. Αυτές οι φάσεις διαμόρφωναν αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και με τον ΟΦΗ, αλλά και στην Τρίπολη. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους επόπτες και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Παραδέχομαι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά επειδή δεν έπαιξες καλά δεν είναι απαραίτητο να μην πάρεις και τους βαθμούς. Μακάρι οι διαιτητές να περνάνε τελείως απαρατήρητοι από τα παιχνίδια».

Στο τέλος αναφέρθηκε και σε «περίεργες» τακτικές από ανταγωνιστικές ομάδες, δίχως να κατονομάσει: «Το βρίσκετε σωστό την παραμονή του αγώνα δύο ομάδων να λέγεται πως η μία θέλει τον καλύτερο παίκτη της άλλης; Είναι η δέκατη φορά που γίνεται αυτό. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Είναι πονηρό αυτό που συμβαίνει».
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: