21.1.12

"Θα δεχόσασταν να σας δικάσει ο κύριος Πεπόνης?"...


email αναγνώστη

Ειίμαι Έλληνας φορολογούμενος πολίτης και ανήκω στην μεσαία τάξη ανθρώπων της χώρας μας όπου παρακολουθώ τα δρώμενα με πολλή ενδιαφέρον και ... πάθος θα μπορούσα να πω.!

Σήμερα είδα αυτό που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αυτό δεν είναι άλλο από του πορίσματος της Εισαγγελίας Αρείου πάγου.

Ο Εισαγγελέας Κ.Μακρής άξιος δκαστής πάντα κατά την κρίση μου σημερα παρέλειψε στο τέλος του πορίσματος να γράψη ότι οι εν λόγω εισσαγγελείς δεν έχουν πλέον θέση στην δικαιοσύνη και δεν τους εμπιστευομαι αύριο το πρωί να δικάσουν πολίτες της χώρας οι οποίοι δοκιμάζονται αυτήν την στιγμή και στην οποία ζούμε..για ένα και μόνο λόγο..
διότι ο ίδιος ο καταγγέλων δεν πιστευει ότι είναι αληθή τα καταγγελώμενα αλλά τα καταγγέλει.,και παράλληλα δημιουργεί αστάθεια και πανικό στην χώρα εντός αλλά και εκτός,.Όλα αυτά γίνονται πλέον μόνο στην Ελλάδα του ΦΥΣΟΥΝ ,στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ αλλά και στα νησιά ΚΑΙΜΑΝ!


ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Σας ερωτώ ,.αν είσασθε αύριο εσείς κατηγορούμενος (που δεν σας το εύχομαι)για το πιο απλό αδίκημα,,θα δεχόσαστε να σας δικάση ο Κ.ΠΕΠΟΝΗΣ η ο Κ.ΜΠΑΤΜΑΝ ΑΑΑΑΣΥΓΝΏΜΗ ο κ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ,.σας ερωτώ ῞῞???

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα δεχόσασθε να σας εκπροσωπούν οι δύο αυτοί κὐριοι στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ της κυβέρνησης ως οι αδιάφθοροι di pietro της χώρας μας.

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σας αρέσει να βλέπετε την χώρα μας που τόσο δοκιμάζεται αυτή την στιγμή στα ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ CNN --NBC-RAI1...με θεματολογία <<τα εμπόδια που βάζουν οι βρωμιάρηδες Ελληνες στους αδιάφθορους εισαγγελείς>> οι οποίοι πήγαν να σώσουν την χώρα τους απο τις συμμορίες!!!

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σας άρεσε το ύφος και οι δηλώσεις των Εισαγγελικών λειτουργών ,..ενώπιον των ΜΜΕ ?

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ απόψε το βράδυ θα κοιμηθήτε ήσυχος κ ασφαλής που θα νοιώθεται ότι ο ΦΥΣΟΥΝ Κ Ο BATMAN είναι ακόμα στις θέσεις τους?


ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αφήστε τις δηλώσεις καθωσπρεπεισμου και πιάστε το μαστίγιο μαζί με τον αδέκαστο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Κ.Τεντε να καθαρίσεται την ομερτά τωνΔικαστών και εισαγγελέων διότι δίπλα σας υπάρχουν και καλοί και καθαροί δικαστικοί λειτουργοί και πάνω από όλα έντιμοι!!!


ΥΓ.οπαραπάνω τρόπος γραφής ήτο ο πιό συμπαθής που μπορούσε να μου βγη για δύο δικαστές που έκαναν περίγελο χιλιάδες έντιμους δικάστες μέσα από σωρεία λαθών και κινήσεων εντυπωσιασμού για να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο και κάλα πάθος αγνότητος τους αλλά και τον εγωισμό τους χάνοντας τις θεσούλες τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: