15.1.12

«Ξέρουμε πότε θα σφυρίξουμε την λήξη»..


Για όλους και για όλα μίλησαν σε συνέντευξη τους οι Ραδιοαρβύλα…
Το άγχος και η επιτυχία είναι κάτι το οποίο δεν τους αγχώνει ιδιαίτερα και αυτό γιατί «όλα αυτά έρχονται και... παρέρχονται και αν τα πάρεις περισσότερο σοβαρά απ’ όσο πρέπει, τότε και το άγχος θα έχεις και τον στόχο σου θα χάσεις…»


Όσο για το αν η κρίση έχει επηρεάσει την τηλεόραση οι Αρβύλες θεωρούν πως σε μεγάλο βαθμό αυτό αποτελεί άλλοθι. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ξεθώριασμα τηλεοπτικών ζωνών και τηλε στάρ θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς είτε ερχόταν κρίση είτε όχι. Το μοναδικό σημείο στο οποίο όντως η κρίση έχει επηρεάσει την τηλεόραση είναι η ελληνική παραγωγή, ειδικά στο τομέα της μυθοπλασίας όπου μείωσε στο ελάχιστο τις παραγωγές αυτές κι αυτό είναι κρίμα»


Όσο για αν τους έχουν τηλεφωνήσει άτομα που έχουν ενοχληθεί από την σάτυρά τους απαντούν «Εδώ και πολλά χρόνια από την εποχή του ΑΜΑΝ μέχρι και σήμερα, έχουν πέσει διάφορα τηλεφωνήματα. Τα περισσότερα ήταν από πολιτικά πρόσωπα, άλλα απευθείας, άλλα εμμέσως, επικοινωνώντας με την διοίκηση του Ant1, χωρίς όμως τελικά οι προσπάθειές τους να είχαν κάποια τύχη, και το λέμε αυτό προς τιμή του Ant1.»


Οι Αρβύλες πιστεύουν πως δεν τους χαρακτηρίζει κάποια εμπάθεια ή εμμονή ενώ δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως αν αυτό που κάνουν σταματήσει να τους γεμίζει θα σφυρίξουν το τέλος της συγκεκριμένης εκπόμπής.


Τέλος ο Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει πως υπήρξαν προτάσεις από πολιτικά κόμματα για να πολιτευθεί αλλά τις απέρριψε. Επίσης είχαν σκεφτεί ως ομάδα να κάνουν κόμμα όμως τελικά όπως σημειώνει ξάπλωσαν, πήραν ένα ηρεμιστικό και τους πέρασε.


Πηγή: Tv Eθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: