8.1.12

Τσαμπουκάς Κουλούρη με μπάτσους...


Η αστυνομία λέει ότι τραυμάτισε ελαφρά έναν άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ...

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντες να ... παραβιάζει αλλεπάλληλα κόκκινα φανάρια, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.

Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του, "όπως οφείλει ο κάθε πολίτης", όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κ. Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση έβαλε πρώτη παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ. Κουλούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής.

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος .
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: