12.1.12

Απαγόρευση απόπλου για Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Κυκλάδες, Αν. Αιγαίο...


Εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και οι ακτοπλοϊκές σε Ιόνιο...
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και...
φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, αλλά και οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Ιόνιο. Η ΕΜΥ προβλέπει εξασθένηση των ανέμων τις επόμενες ώρες και καλό είναι όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Προβλήματα έχει δημιουργήσει ο χιονιάς, ενώ στην Πάρνηθα, ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω έχει κλείσει. Κλειστός είναι και ο δρόμος στον Υμηττό που οδηγεί πρoς τη θέση Καλοπούλα και τις κεραίες καθώς και στη Φυλή από το ύψος της Μονής Κλειστών προς Δερβενοχώρια.

Αλυσίδες χρειάζονται από το Τατόι στο ύψος των βασιλικών κτημάτων προς Αγιο Μερκούριο, Κατσιμίδι και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Αγιο Πέτρο.

Eκτός από την Αττική, προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε αρκετούς δρόμους της επαρχίας. Περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση των οχημάτων και τις διακοπές κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο επισκεφθείτε το www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: