23.1.12

«Έκραξαν» τον Μουρίνιο φίλαθλοι της Ρεάλ...


Όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, ποιος θα το πίστευε ότι ενάμιση χρόνο αργότερα, από πλέον επιτυχημένος προπονητής... θα γινόταν ένας... "άχρηστος".

Ο Πορτογάλος τεχνικός των τεράστιων επιτυχιών τόσο με την Πόρτο και την Τσέλσι όσο και με την Ίντερ, στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να γίνει "βασιλιάς".

Η υπομονή των οπαδών "στέρεψε" αρκετά γρήγορα, καθώς η Μπαρτσελόνα όχι μόνο κάνει... πλάκα στη Ρεάλ στα μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά κατακτά και τίτλους, στους οποίους οι φίλοι των "μερένχες" ήταν συνηθισμένοι.

Στην "τεσσάρα" της Ρεάλ επί της Μπιλμπάο (4-1) το βράδυ της Κυριακής, οι οπαδοί των "μερένχες" είχαν αποφασίσει να γιουχάρουν τον "special one".

Ο ίδιος μετά το φινάλε του αγώνα δήλωσε πως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, και πήρε τις αποδοκιμασίες σαν... "κοπλιμέντο":

"Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ποτέ δεν μου συνέβη στην Πόρτο, στην Ίντερ ή στην Τσέλσι. Δεν με ενοχλεί. Συνέβη στον Ζινεντίν Ζιντάν, συνέβη στον Κριστιάνο Ρονάλντο και συνέβη και στον άλλο Ρονάλντο (σ.σ. το φαινόμενο).

Αν συνέβη σε αυτούς τότε γιατί όχι και σε εμένα; Απάντησαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, και εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά" ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος ακόμα και τις δοκιμασίες, βρήκε τον τρόπο να τις δεχτεί με χαμόγελο.

Παράλληλα κατηγόρησε τον Σέρχιο Ράμος για το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, επειδή παραμέλησε τη θέση που έπρεπε να έχει και έκανε άλλες "δουλειές" στον αγωνιστικό χώρο, και ο Ισπανός του απάντησε:

"Καμιά φορά είναι αναγκαίο να αλλάζεις. Δεν υπήρξες ποτέ ποδοσφαιριστής οπότε δεν ξέρεις.

Παράλληλα όμως, ο "Μου" φρόντισε να εξαπολύσει επίθεση προς όλους τους Ισπανούς διεθνείς της Ρεάλ απαντώντας:

"Φυσικά, αφού εσείς οι Ισπανοί είστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, οι φίλοι σας στον Τύπο σας προστατεύουν... όπως τον τερματοφύλακα" δείχνοντας καθαρά τον Ίκερ Κασίγιας.

Οι "γιούχες" άρχισαν αργά στο ματς όταν οι ultras ξεκίνησαν να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του Μουρίνιο και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του γηπέδου απάντησαν με αρνητικότητα, ακόμα κι αν η ομάδα είναι πέντε βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα στον βαθμολογικό πίνακα και στη νοκ-άουτ φάση του Champions League.

Αλλά ο Μουρίνιο το παίρνει αυτό σαν σημάδι πως βρίσκεται στους κορυφαίους του κόσμου. Γιατί είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Και τα πάντα είναι σημάδι ότι βρίσκεται στους κορυφαίους.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: