13.1.12

Γ. Παπανδρέου: Απαιτείται η στήριξη όλων...


Τη στήριξη όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στην κρίσιμη μάχη που δίνει η χώρα αυτή την περίοδο, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου κατά τη συνομιλία του με ... τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως εκτίμησε ο κ. Παπανδρέου οι επόμενες βδομάδες είναι πολύ κρίσιμες για τη χώρα. «Είναι», είπε, «πολύ κρίσιμες οι μάχες που δίνει η χώρα μας, να κλειδώσουμε μια ιστορική συμφωνία που κάναμε πριν από λίγους μήνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση», μια συμφωνία που, όπως υποστήριξε, θα άρει πολύ σημαντικό βάρος από τον ελληνικό λαό, αλλά θα δημιουργήσει και τις βάσεις κοινωνικής συνοχής, «για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που έχει ο πιο αδύναμος πολίτης στη χώρα». Παράλληλα, πρόσθεσε, θα δώσει και προοπτική για μια βιώσιμη ανάπτυξη και ανταγωνιστική οικονομία.

Γι αυτό, υπογράμμισε, «χρειάζεται η βοήθεια, η στήριξη όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, η ενεργή στήριξη όλων των κομμάτων που στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση, χωρίς δεύτερες σκέψεις». «Δεν θα αφήσουμε, δεν πρέπει να αφήσουμε και δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: