15.1.12

«Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου με το πρωινό»...


Λίγοι μήνες μένουν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου για την εκπομπή «Πρωινό ant1» αλλά ο παρουσιαστής δεν ξέρει ούτε πού, ούτε τι θα κάνει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μιλώντας στην... κάμερα του Star, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι ακόμη δεν γνωρίζει εάν θα κάνει και πάλι «πρωινό» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του: «Υπήρχαν στιγμές που μπήκε και αυτό στο μυαλό μου αλλά όχι, δεν το 'χω μετανιώσει παρότι ήταν δύσκολο για μένα να μπω σε αυτό».

Ο ίδιος εξομολογείται ότι ούτε και ο ίδιος περίμενε ότι η ομάδα του «Πρωινού» θα δέσει τόσο πολύ, ενώ αναφορικά με τις πάλαι ποτέ κόντρες μεταξύ τηλεοπτικών αντιπάλων δηλώνει ότι έφυγαν ανεπιστρεπτί: «Τώρα όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Η κρίση κάνει και κάτι καλό…».

Για τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινού, ο Χρήστος Φερεντίνος εξομολογείται ότι είμαι ευχαριστημένος και τονίζει ότι «ανεβοκατεβαίνει το σκάφος».

Για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο οποίο θα συμμετάσχει και ο ίδιος, τόνισε ότι θα γίνει και μάλιστα βγήκε και τρέιλερ ενώ δήλωσε ότι τόνισε ότι τόσο ο Ηλίας Ψινάκης και ο Βαγγέλης Περρής όσο και η Ευγενία Μανωλίδου είναι «δυνατά χαρτιά». Πάντως, αν και τόνισε ότι κατά τη γνώμη του θα γίνει και το Dancing with the Stars, εκτίμησε ότι πιο πιθανό είναι να γίνει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»…

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: