5.1.12

Παραμύθι της Χαλιμάς, η ΔΙΑΡΧΙΑ ...


Τα media των νταβατζήδων παραπλανούν τον κόσμο...
Κίμων Αθηναίος

Ξεκίνησε από τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης. Και το αναμασούν και οι υπόλοιποι. Ακόμη και σοβαροί και μη διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι.
Διαρχία προτείνει ο Παπανδρέου!
Αλήθεια, πότε? Αφού, ο... ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , με ποιόν θα υπάρξει διαρχία? Με τους άλλους τους δελφίνους (δηλαδή πρωθυπουργός ο Βενιζέλος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος, ας πούμε)?
Κανείς δεν το λέει αυτό.
Τώρα αν αναγκαστικά παραμείνει ο Παπανδρέου στη θέση του προέδρου του κόμματος ( στην οποία, παρεμπιπτόντως, εξελέγη πανηγυρικά και με μεγάλη συμμετοχή του λαού του ΠΑΣΟΚ ) μέχρι τον Ιούνιο - ο χρόνος είναι σχετικός γιατί μπορεί να γίνει και νωρίτερα- οπότε θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, αυτό αποτελεί πρόταση για διαρχία?
Γιατί όλοι λοιπόν εν χορώ μιλάνε για μια ανύπαρκτη πρόταση?
Άλλωστε στην εισήγηση Παπανδρέου χωράει και η εναλλακτική πρόταση να γίνει η νέα εκλογή του νέου προέδρου - αφού αυτός δεν θα είναι υποψήφιος - ακόμη νωρίτερα . Ίσως και πριν από τις εθνικές εκλογές (αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα όργανα του ΠΑΣΟΚ) .
Γιατί λοιπόν μας πιπιλίζουν το μυαλό με ψέματα?
Απλούστατα γιατί φοβούνται μπας και σε ενα μεγάλο χρονικό διάστημα όπως ας πουμε μέχρι τον Ιούνιο αλλάξουν κάποιες σημαντικές από τις σημερινές συνιστώσες του πολιτικού σκηνικού και επιτρέψουν στον Παπανδρέου να αναθεωρήσει την άποψη του και να θέσει υποψηφιότητα .
Εξωπραγματικό, κατά το γε νυν έχον.
Αλλά, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: