13.1.12

Ώρα για μετρητά…

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων για την τηλεόραση, ενώ μέσω της κρίσης στα media. Όποιος βάλει χρήματα θα σώσει, ίσως και το παιχνίδι, σε μια αγορά που είναι στα πρόθυρα της συνολικής κατάρρευσης, σε ένα ευάλωτο οικονομικό σκηνικό. Στο παρασκήνιο, βλέποντας την κυβέρνηση, είτε να μην κάνει τίποτα για τα Μέσα, είτε να...

επενδύει στην καταστροφή τους, όλο και περισσότεροι αναζητούν συμμαχίες με την ΝΔ του Α. Σαμαρά, η οποία υπόσχεται πως αν επιβιώσουν ως το Μάρτιο, θα τους αντιμετωπίσει διαφορετικά.
Το μεγάλο ραντεβού είναι την επόμενη Παρασκευή στην έκτακτη γενική συνέλευση του Mega. Οι μέτοχοι θα κληθούν να βάλουν 15 εκατ. ευρώ σε μετρητά και όποιος αντέξει. Ήδη οι σχέσεις των Σ. Ψυχάρη και Β. Ρέστη, συνεταίρων στο ΔΟΛ και μετόχων στο Mega είναι τεταμένες. Στο Alter, η αλλαγή στάσης του Νίκου Χατζηνικολάου, δίνει στον τηλεοπτικό σταθμό μια ακόμη ευκαιρία επιβίωσης, υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρξει κάποιος επενδυτής και ένα νέο σχέδιο. Οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών μάχονται και ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων, την ίδια ώρα που άλλοι αστέρες, έχουν ήδη σκορπίσει... Στον Alpha υπήρξε ήδη αλλαγή φρουράς με τη μεταβίβαση του 70% των μετοχών του καναλιού από το RTL ξανά πίσω στο Δημήτρη Κοντομηνά , υπό την αίρεση της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σήμερα επίσης είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής έκτακτης γενική συνέλευση της Forthnet, έχοντας ως κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 30 εκατ. ευρώ.


media-industry.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: