10.1.12

Τι έδειξαν τα βίντεο της Εθνικής Πινακοθήκης


Με πολύ μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο πίνακες και ένα...
. σχέδιο πίνακα έκαναν «φτερά» μέσα σε επτά λεπτά!


Μέχρι στιγμής από το υλικό που έχουν φαίνεται ένα άτομο να κινείται μέσα στον χώρο της έκθεσης, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να αποκλείουν να υπάρχουν συνεργοί έξω από την Εθνική Πινακοθήκη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα λεπτό και ψιλό, όμως στο υλικό που επεξεργάζονται οι αστυνομικοί δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.


Ψάχνουν εξονυχιστικά τους επισκέπτες της έκθεσης όσο διήρκησε και ψάχνουν αν τα ίδια άτομα έχουν επισκεφτεί παραπάνω από μία φορά τον χώρο γιατί όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί σίγουρα ο δράστης ή οι δράστες είχαν μπει πολλές φορές στην έκθεση αφού ήξεραν πώς να κινηθούν.


Επίσης θέλουν να δουν αν υπάρχουν άνθρωποι στην έκθεση που να ανήκουν στην κατηγορία των συλλεκτών που θα μπορούσαν να έχουν βάλει τα συγκεκριμένα άτομα να κάνουν την κλοπή για να αποκτήσουν στην συλλογή τους πίνακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: