2.1.12

Η αξία του Θρύλου στην Ευρώπη!...


Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα να μιλήσει κανείς για τα παιχνίδια με την Ρούμπιν Καζάν, στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Θρύλος έχει φέτος μια καλή ευκαιρία για κάτι καλό στην Ευρώπη!
Οι ... πρωταθλητές, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τους Ρώσους, θα αντιμετωπίσουν στους «16" τον νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουργκ-Μέταλίστ Χαρκιφ.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει απο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τι μπορεί να κάνει.
Και αν δεν ήταν ο… γαλλογερμανικός άξονας, όπου η Ντόρτμουντ άνοιξε τα πόδια στην Μαρσέιγ, τότε ο Θρύλος θα είχε περάσει στους «16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντως τα έβαλε με τα θηρία και κέρδισε πολλά πράγματα. Για να καταλάβει κανείς μπορεί να ανατρέξει στην τελευταία έκδοση του βρετανικού περιοδικού FourFourtwo. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι 100 κορυφαίοι παίκτες για το 2011.
Στην λίστα βρίσκονται τρεις παίκτες της Ντόρτμουντ, οι Χούμελς (46ος), Γκέτσε (41ος), Καγκάβα (68ος) και φυσικά ο σταρ της ΄Άρσεναλ Φαν Πέρσι (9ος).
Και μόνο απο αυτό καταλαβαίνει κανείς την αξία και την σημασία της πορείας του Ολυμπιακού με τις εξαιρετικές εμφανίσεις, σε έναν δύσκολο όμιλο, με δυνατές ομάδες.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: