26.1.12

Σειρά επαφών με στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει την Παρασκευή ο Γ.Παπανδρέου...


Αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαππα. Θέμα των συναντήσεων θα είναι, πιθανότατα, η εικόνα που....
παρουσίασε η ΚΟ του κινήματος, με την καταψήφιση ορισμένων άρθρων του πολυνομοσχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παπανδρέου επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση η συνοχή της ΚΟ και πολύ περισσότερο να διακυβεύεται το έργο της κυβέρνησης.

Λίγο αργότερα ο κ.Παπανδρέου θα έχει σύσκεψη με θέμα την πρόοδο των διαδικασιών για το PSI και για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στη σύσκεψη αυτή θα πάρει μέρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Παπανδρέου φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τη στάση και τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ερωτήθηκαν σχετικά, δεν θέλησαν να απαντήσουν στο ενδεχόμενο λήψης καταστατικών μέτρων κατά του υπουργού Ανάπτυξης. Υπάρχουν, πάντως, αρκετές επιφυλάξεις ως προς το ζήτημα αυτό.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας, για το θέμα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FΜ, μίλησε για προσβλητικές δηλώσεις και για σοβαρό πολιτικό ζήτημα, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα.

«Οι συνεχείς δηλώσεις του κ.Χρυσοχοίδη δεν αφορούν μόνον τον ίδιο και την ευθύνη που πρέπει να αναλάβει ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου την τελευταία διετία. Αφορούν, επίσης, το σύνολο των μελών της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προσπάθησαν με γενναιότητα και σε αντίξοες συνθήκες να αποτρέψουν την κατάρρευση της χώρας και να υπερασπισθούν ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο. Αυτές οι δηλώσεις δεν προσβάλλουν μόνον την παράταξή μας. Προσβάλλουν και τον ελληνικό λαό, που έκανε σημαντικές θυσίες για τη χώρα. Υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει, άμεσα, να λυθεί. Και θα λυθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ»...
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: