9.1.12

Γέμισε η Πάτρα σκουπίδια...


Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας. Κάτοικοι περιοχών γύρω από την Ξερόλακκα έχουν αποκλείσει το ΧΥΤΑ με αποτέλεσμα να... μη γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων, τα οποία συσσωρεύονται στους κάδους. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εκπολιτστικού Συλλόγου Συχαινών Γ. Βασιλόπουλος η Ξερόλακκα θα είναι κλειστή μέχρι το βράδυ, οπότε και συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ δηλώνει ότι κάτοικοι θα παραστούν στην αποψινή συνεδρίαση.

"Την Ξερόλακκα δεν θα την κλείσουν οι κάτοικοι αλλά ο Δήμος. Πρέπει να εφαρμοστεί ο περιφερειακός σχεδιασμός" δηλώνει οκ. Βασιλόπουλος , ο οποίος τονίζει ότι ο χρόνος ζωής της Ξερόλακκας έχει τελειώσει και δεν μπορεί να παραταθεί.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο χώρο του Λαδόπουλου θα συγκληθεί εκ νέου η διευρυμένη Επιτροπή Διαβούλευσης, στην οποία έχουν προσκληθεί εκτός από τους συμμετέχοντες φορείς, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και εκπρόσωποι συλλόγων περιοχών, γύρω από την Ξερόλακκα.

Ο κ. Βασιλόπουλος δηλώνει "εμείς δεν θα πάμε στην Επιτροπή γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα στο θέμα της Ξερόλακκας".

Η Επιτροπή Διαβούλευσης είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει το Σάββατο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: