20.1.12

Λ. Κατσέλη: Εκλογές αλλιώς θα οδηγηθούμε σε επικίνδυνες ατραπούς...


Λαϊκή νομιμοποίηση μέσω εκλογών αμέσως μετά το PSI και τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης, ζήτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Λούκα Κατσέλη, γιατί «αλλιώς οδηγούμαστε σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς» όπως είπε.
Λ. Κατσέλη: Εκλογές αλλιώς θα οδηγηθούμε σε...
επικίνδυνες ατραπούς

Η πρώην υπουργός διευκρίνισε ότι «δεν μιλάμε μόνο για συνομιλίες Νταλάρα - κυβέρνησης, είναι πολλοί παίκτες, το ΔΝΤ, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων με ασφάλιστρα κινδύνου, η ΕΕ το ζήτημα είναι αν όλοι αυτοί θα συμφωνήσουν σε ένα πακέτο».

Η επιτυχία της συμφωνίας θα εξαρτηθεί, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την κυρία Κατσέλη, από το πόσο χαμηλό θα είναι το επιτόκιο και τη διάρκειά του.

«Όσα λιγότερα πληρώνουμε για τόκους και χρεολύσια, τόσα περισσότερα θα μπορούμε να διαθέσουμε για συντάξεις, μισθούς δημόσιες δαπάνες, δημόσιες υπηρεσίες, παιδεία, και υγεία» τόνισε.

Η πρώην υπουργός τάχθηκε κατά των μειώσεων σε συντάξεις και μισθούς, αναφέροντας ότι έτσι θα βαθύνει η ύφεση και θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τα έσοδα.

«Δεν υπάρχει λόγος κανένας να παρεμβαίνει το κράτος στα του ιδιωτικού τομέα» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, η κ. Κατσέλη, που εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την προεδρία, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα.

«Ο κ. Παπανδρέου έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και γι’ αυτό ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που έχει πει» είπε...


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: