28.1.12

Σε κανονική λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου...


Γράφει: magnesianews.gr
Σε κανονική λειτουργία θα είναι σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αφού η χιονόπτωση, βοήθησε στο γεγονός της κανονικής λειτουργίας, έστω και κάποιων πιστών.
Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου...

κ. Φίλιππος Χήρας, από σήμερα στο Κέντρο θα λειτουργήσουν και πάλι κάποιες πίστες, όπως και τα λίφτ, ενώ θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της χιονόπτωσης, στην περίπτωση που θα μπορεί να δοθεί σε πλήρη λειτουργία.


Σύμφωνα με την οικονομική πολιτική του Κέντρου, όταν δεν βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, το κόστος για τους σκιέρ είναι 9 ευρώ και πέντε για τα λιφτ (και για τους απλούς επισκέπτες), ενώ σε πλήρη λειτουργία προς το παρόν, 12 ευρώ και εννέα αντίστοιχα.

Λεωφορείο μέχρι το πάρκινγκ
Στο μεταξύ, μια πιλοτική πρόταση τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα, μετά από συζήτηση του κ. Χήρα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημ. Κολυνδρίνη.
Το πρώτο λεωφορείο που ξεκινά στις 8:30 το πρωί απ΄το Βόλο για τα Χάνια, θα καταλήγει στο πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου, αρχικά για τα Σαββατοκύριακα. Εάν αποδειχθεί ότι η πρωτοβουλία βρίσκει ανταπόκριση, τότε θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα δρομολόγια του ΚΤΕΛ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: