27.1.12

Καθολική αποδοχή στην παρέμβαση Μαρινάκη! ...

Καθολικής αποδοχής έτυχε η παρέμβαση Μαρινάκη στο συμβούλιο της Super League, κάτι που επιβεβαιώθηκε άλλωστε πανηγυρικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρενέβη στη συνεδρίαση και κατατρόπωσε με τα λεγόμενα του τον...

διορισμένο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουσιαστικά ξεμπρόστιασε τον Γόντικα για τις προκλητικότατες δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις οποίες άφησε υπονοούμενα κατά του Ολυμπιακού, στην αναφορά του περί…φιλικών παιχνιδιών ορισμένων ομάδων!

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε τον Γόντικα «εχθρό του ποδοσφαίρου» αφού με τις δηλώσεις αυτές ρίχνει το προϊόν στα Τάρταρα, το υποβαθμίζει όσο δεν δεν πάει άλλο και το απαξιώνει στα μάτια όλων!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην αναφορά του στον Δημήτρη Γόντικα, μέσα το Δ.Σ. της Λίγκας, τόνισε επίσης ότι «γι'αυτό δε μας δίνουν χορηγίες και περιμένουμε τώρα από τον ΟΠΑΠ. Αλλά εσένα γιατί να σε απασχολεί αυτό. Βάζεις λεφτά για να ανησυχήσεις; Είσαι έμμισθος και ψάχνεις ουσιαστικά για την επόμενη δουλειά σου!» ήταν μεταξύ άλλων τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε και «ευκαιριακό»!

Και βέβαια, μετά από αυτή τη δυναμική παρέμβαση, ήρθε η πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεων Μαρινάκη με την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Λίγκας!



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: