15.1.12

Η µαντάµ Σουσού επιστρέφει...






Η τηλεοπτική καριέρα της διεκόπη λόγω της αποτυχηµένης εκποµπής «Dancing with the stars daily». Μια ατυχής επιλογή την οποία πλήρωσε ακριβά, αν και το περιβάλλον της την... προειδοποιούσε και της συνιστούσε να περιµένει και να συνεχίσει µε την παρουσίαση του «Master Chef». Η Ευγενία Μανωλίδου όµως παρασύρθηκε από τον διακαή πόθο της να κάνει τηλεόραση συνεχώς και αδιαλείπτως και έπεσε στην παγίδα. Εκτοτε εξαφανίστηκε. Ουδείς την αναζήτησε, ουδείς αναρωτήθηκε πού βρίσκεται και τι κάνει, δεδοµένης αφενός της ανεπάρκειάς της, αφετέρου της ιδιότητας της τηλεοπτικής κρεατοµηχανής που σε εξαφανίζει σε κλάσµατα δευτερολέπτου.

Ωσπου άρχισαν να κυκλοφορούν ανοησίες και φήµες στα κουτσοµπολαριά που έκαναν λόγο για διαζύγιο του ζεύγους Γεωργιάδη - Μανωλίδου. Αυτό ήταν... Στήθηκε ο βατήρας και άρχισε η Ευγενία τις βουτιές στην πισίνα. Κατακόρυφα, µε διπλές τούµπες στον αέρα, ανάποδα, παντοιοτρόπως. ∆ηλώσεις στην κάµερα του Star για διάψευση του διαζυγίου, συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συνέντευξη σε εφηµερίδα, συνέντευξη στη Μενεγάκη, φωτογραφίσεις, δηλώσεις την ηµέρα των Θεοφανίων ως κυρία υπουργού.

Η κυρία Μανωλίδου µε πόνο ψυχής κάποια στιγµή εξοµολογήθηκε: «Εκανα τηλεόραση για να πληρώσω την εφορία µου». Η τηλεόραση τη βοήθησε να καλύψει κάποιες πρακτικές ανάγκες της. Ποιες; Τις αποκάλυψε η ίδια: «Με αυτή την εκποµπή θα κάνω αυτό για τα παιδιά µου, µε την άλλη θα κάνω αυτό για το σπίτι µου, έκανα και το στούντιό µου, πλήρωσα και την εφορία µου και είµαι µια χαρά». Και τώρα που η κυρία Μανωλίδου τα πλήρωσε όλα και ξεχρέωσε, πήρε αµπάριζα τα κανάλια για να ξεπληρώσει και το άλλο χρέος, το µεγαλύτερο, ή για την ακρίβεια τον νταλκά της: να κάνει τηλεόραση, να έχει µια κάµερα απέναντι, να ποζάρει, να ντύνεται, να βάφεται και να παρουσιάζει εκποµπές. Αλλωστε όταν παρακολουθούσαµε τον γάµο της σε ζωντανή µετάδοση µε τους ρεπόρτερ να ανοιγοκλείνουν τα ψυγεία και τα ντουλάπια της, όταν ακούσαµε να εξοµολογείται το πώς ανατρέφει τα παιδιά της στην Ελένη Μενεγάκη, κανένα χρέος δεν νιώσαµε να ξεπληρώνεται. Τη µαταιοδοξία της απλά να καλπάζει είδαµε – και δεν ήταν η πρώτη φορά...

Αφροδίτη Γραμμέλη (ΒΗΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: