26.1.12

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης...



«Τελείωσα. Δεν συνεχίζω»! Με τα λόγια αυτά ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ότι δεν επιθυμεί να... παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ. Λίγο αργότερα κατέθεσε την παραίτησή του, μια κίνηση που ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλα μέλη του ΔΣ.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που κάποιοι την περίμεναν στο «Δικεφάλο του Βορρά». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν αρκετά προβληματισμένος και δυσαρεστημένος από την στάση που κρατούν απέναντί του μεγάλη μερίδα οπαδών λόγω των αποχωρήσεων των μεγάλων ονομάτων από το αγωνιστικό τμήμα.

Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε τον προβληματισμό του αλλά ποτέ δεν είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να φύγει. Τα όσα ακολούθησαν μετά από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, δηλαδή, από τα επεισόδια στο γήπεδο, τις ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ, τα οποία συνοδευόταν πάντα με υβριστική συνθήματα κατά του ιδίου, έσπασαν το …γυαλί.

Σήμερα ο Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον κ. Κατσαρή, τον ενημέρωσε για την απόφασή του και του κατέθεσε την παραίτησή του με κάθε επισημότητα.

Πλέον, η εξέλιξη αυτή πολλαπλασιάζει τα προβλήματα για την ομάδα. Εκτός του Ζαγοράκη, έχει ενδιαφέρον να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους και οι άλλοι συνεργάτες του, οι οποίοι δεν αποκλείεται να δηλώσουν και αυτοί ότι παραιτούνται.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον –φυσικά- και πέφτει στους ώμους του Ζήση Βρύζα από τον οποίο περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας μια αντίδραση.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: