27.1.12

Σύσκεψη Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ...


Συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στο επίκεντρο η προσπάθεια συνοχής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το «πολιτικό ζήτημα» από τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη .
Συσκέψεις με ... κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο του αλαλούμ που δημιουργήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, κατά τη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, το βράδυ της Τρίτης, θα έχει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί να πάρουν μέρος ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Χρήστος Πρωτόπαπας και Πέτρος Ευθυμίου, ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Μπεγλίτης καθώς και οι στενοί συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσεις να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση η συνοχή της ΚΟ και πολύ περισσότερο να διακυβεύεται το έργο της κυβέρνησης.

Στο επίκεντρο αναμένεται να τεθεί και η στάση του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου να λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι οργισμένος με τη δήλωση του κορυφαίου υπουργού ότι δεν διάβασε το μνημόνιο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος μίλησε για προσβλητικές δηλώσεις και για σοβαρό πολιτικό ζήτημα, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Οι συνεχείς δηλώσεις του κ.Χρυσοχοίδη δεν αφορούν μόνον τον ίδιο και την ευθύνη που πρέπει να αναλάβει ως μέλος του υπουργικού Συμβουλίου την τελευταία διετία. Αφορούν, επίσης, το σύνολο των μελών της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προσπάθησαν με γενναιότητα και σε αντίξοες συνθήκες να αποτρέψουν την κατάρρευση της χώρας και να υπερασπισθούν ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: