23.1.12

Ο πρόεδρος «παίρνει τ' όπλο του»! ...



Τέρμα τ' αστεία!

Το ζητήσατε, θα το έχετε!!

Αυτό που κατάφερε το σάπιο κατεστημένο χτες, ήταν να ζωντανέψει, τον χειρότερο του εφιάλτη! Γιατί το αφεντικό της ΠΑΕ, όσοι δε τον ξέρουν, πρέπει να μάθουν οτι ... κάτι τέτοιες καταστάσεις τον πληγώνουν προσωπικά και τον πορώνουν!! Ειδικά οταν του «πειράζουν» την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τα όσα τραγελαφικά είδαν τα μάτια του χτες, αποφάσισε πως τα αστεία τελείωσαν! Απο δω και πέρα, δε θα αφήσει τίποτα στη τύχη! Δε θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα! Και ειδικά σε Πιλάβιο, διαιτησία, Υπουργούς και αρμόδια όργανα! Και φυσικά ούτε στους …αγαπητούς «απέναντι» που κρυφογελάνε, αλλά καλά θα κάνουν, να περιμένουν και και να κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει η παράσταση!

Με συγκροτημένες κινήσεις, ψυχραιμία και απόλυτη ηρεμία πρόεδρος και διοίκηση εργάζονται απο χτες το βράδυ υπό τα νέα βαθμολογικά δεδομένα και το νέο κρούσμα σφαγιαστικής διαιτησίας τα οποία πλέον έφερε τον κόμπο στο χτένι! Να είναι σίγουροι, πως ο πρόεδρος, θα κάνει οτι χρειάζεται για να μη χαθεί το πρωτάθλημα!

Γιατί πολλοί δε σεβάστηκαν την ιστορία του Ολυμπιακού, τον κόσμο του αλλά και τον πρόεδρό του, που είναι ο Θρύλος είναι η καψούρα του και κάποιοι παίζουν παιχνίδι στη πλάτη όλων αυτών.

Μη πληγώνετε κύριοι ένα θηρίο, που δε μπορείτε να σκοτώσετε!
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: