16.1.12

Φυγάδευσαν τον Λε - Πα από κρουαζιερόπλοιο...


Ξινές πήγαν να βγουν στον Λευτέρη Πανταζή οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες σε κρουαζιερόπλοιο στην Αυστραλία.



Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε... τέσσερις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας από το Σίδνεϊ, στη Νέα Καληδονία και τη Νουμέα, αποκλειστικά για Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.



Την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας λοιπόν συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο στον τραγουδιστή. Όπως έγραψε η ελληνόφωνη εφημερίδα του Σίδνεϊ, «Ο Κόσμος» και όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Λε - Πα στην Espresso, την τελευταία μέρα της κρουαζιέρας είπε με τον μάνατζέρ του και κάποιους φίλους του επιχειρηματίες να χαλαρώσουν παίζοντας χαρτιά.



Εκεί που έπαιζαν και παρεμπιπτόντως ο τραγουδιστής κέρδιζε, μπούκαραν τέσσερα μέλη της ασφάλειας και τους είπαν ότι παίζουν χαρτιά παράνομα, αφού ο μόνος χώρος που μπορούν να παίξουν με χρήματα είναι το καζίνο του πλοίου. Μάλιστα ενημέρωσαν όσους έπαιζαν ότι θα πρέπει να συλληφθούν.



Έσπευσαν τότε οι Έλληνες επιβάτες να φυγαδεύσουν τον ΛεΠα από την έξοδο κινδύνου της αίθουσας για να μην τον πιάσουν.



«Αμέσως μετά τα τελευταία live, σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να περάσει η ώρα, ύστερα από προτροπή κάποιων φίλων, παίζαμε με άλλα δέκα άτομα ένα είδος κουμ καν που παίζουν στην Αυστραλία και το λένε “γύφτικο”. Ωστόσο, το τονίζω, ότι πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Άλλωστε παίζαμε δέκα ευρώ την παρτίδα», είπε στην Espresso ο τραγουδιστής.



Δέκα, δέκα τα ευρώ όμως, ο Λε - Πα είχε φτάσει μέχρι την ώρα που μπούκαρε η ασφάλεια να κερδίζει 1.800 δολάρια. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά έφυγε άρον, άρον και δεν πήρε και τα κέρδη του!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: