23.1.12

Αναστέναξε ο "Ζέρζοβας"...


Κατσικάκι στη γάστρα στη ταβέρνα και πεζοπορία με τη γκλίτσα μετά, για να κάψει θερμίδες...

Κυριακή μεσημέρι στο χωριό Παναγιά της Δημοτικής Ενότητας Δημητσάνας. Ο Καραμανλής με την γκλίτσα στο χέρι και το τζόκεϋ καπελάκι καταφθάνει στη ταβέρνα του "Ζέρζοβα". Μαζί του κάπου 15 άτομα . Κάηκε το πελεκούδι. Λένε πως... έφαγε μόνος του μισό κατσίκι. Ασε τώρα οι μεζέδες, το ζεστό χωριάτικο ψωμί, τα λουκάνικα Δημητσάνας - που ναι κατι σαν το μπαρούτι - τα φρέσκα αυγά και τις πλούσιες σαλάτες με άφθονο κρεμμύδι και ελιά - απ΄αυτές παχαίνει, μόνο αυτός και ο Παγκαλος.
Ο Καραμανλής πήρε μετά τη γκλίτσα και το ριξε στη πεζοπορία από την Ζάτουνα μέχρι τον Βλόγγο. Τρεις μέρες έμεινε στα μέρη της Γορτυνίας μαζι με τη σύζυγο του, φιλοξενούμενος του γιατρού Λάκη Μπιτούνη.
Το Σάββατο μετά από - δεν κάνουμε πλάκα - ορειβασία στο φαράγγι του Λούσιου πήγε και συνάντησε στο Βλαχοράφτη τον αδερφό του Θόδωρου, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και έφαγε και εκεί - το τι δε λέγεται.
Όχι θα κάτσει να σκάσει για το πως πάει το PSI.'Η να ξενιτεύεται σαν αυτό τον κιτρινιάρη τον Σημίτη και να κάνει διαλέξεις για το μνημόνιο, μετά από τέτοια κούραση τόσα χρόνια στην εξουσία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: