23.1.12

Τι γίνεται με τα δάνεια των εν αναστολή κομμάτων όπως η Πολιτική Άνοιξη;...


Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για τα δάνεια των εν αναστολή κομμάτων:

«Το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται ότι γνωρίζει το ακριβές ποσό που δανείστηκαν από... τράπεζες, εν ενεργεία κόμματα, αλλά δηλώνει αναρμόδιο να απαντήσει για το ύψος των δανείων που έλαβαν κόμματα που σήμερα είναι εν αναστολή, όπως π.χ. η «Πολιτική Άνοιξη».Αντ' αυτού, καλεί τα κόμματα σε διάλογο για να αποφασίσουν πως ...θα γίνεται στο μέλλον η χρηματοδότησή τους.

Ο ελληνικός λαός όμως ζητά σήμερα απαντήσεις για τα εκατομμύρια που δανείστηκαν τα κόμματα και ακόμα δεν έχουν αποπληρώσει.Εμείς επαναφέρουμε τα ερωτήματά μας, ελπίζοντας ότι έστω και τώρα, θα λάβουμε ικανοποιητικές απαντήσεις:

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα δάνεια και τις...


...κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβαν παλαιότερα κόμματα που σήμερα δεν υφίστανται; Τι είδους εγγυήσεις είχαν δοθεί από το κάθε κόμμα για το κάθε ένα από αυτά τα δάνεια; Τι ποσά άντλησαν από τραπεζικό δανεισμό και από ποιες τράπεζες;Τι ακριβώς συμβαίνει με τα δάνεια της Πολιτικής Άνοιξης; Έχουν επιστραφεί τα χρήματα αυτά ή έχουν ρυθμιστεί τα συγκεκριμένα δάνεια ή παραμένουν απλήρωτα;»

Σχόλιο Συγχαρητήρια στον κ.Αυγενάκη που αναδεικνύει το θέμα. Θα μπορούσε το κόμμα που διαδέχθηκε την Πολιτική Άνοιξη, δηλαδή η σημερινή Νέα Δημοκρατία να απαντήσει...

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: