26.1.12

«Ολα αυτά τα πολιτευτάκια με την πούδρα και το κοστούμι έχουν τελειώσει»...


Εξοργισμένος από την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος χαρακτήρισε τους πολιτικούς «πολιτευτάκια που έχουν πλέον τελειώσει».
«Πλέον έχουν πέσει οι μάσκες και όλοι ξέρουμε τους υπεύθυνους. Όλα αυτά τα ...
πολιτευτάκια που όλα αυτά τα χρόνια έβγαιναν με κοστούμι και πούδρα έχουν τελειώσει. Ένα από τα καλά της κρίσης είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον τί γίνεται και όλα έχουν αποκαλυφθεί. Το πρώτο πράγμα που έκανε αυτή η σοσιαλιστική κυβέρνηση ήταν να αδειάσει τις τσέπες από τους φτωχούς, από τους ψηφοφόρους της δηλαδή, καθώς και από τους συνταξιούχους και να διώξει τους νέους στο εξωτερικό. Φρόντισε βεβαίως να μην διαβάσει το Μνημόνιο που ψήφισε και ακούμε όλες αυτές τις απίστευτες δηλώσεις. Εμείς τι κάναμε; Ανεχόμασταν τον κλέφτη πολιτικό και ξέραμε ότι κάποιοι έκλεβαν. Βεβαίως, υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι τόσο λίγες», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι η κρίση έχει στερήσει από τον κόσμο την ουσιαστική ψυχαγωγία και εάν ο κόσμος παρακολουθούσε ουσιώδες και ποιοτικό θέατρο ίσως και να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας μίλησε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Λέχου, η οποία όπως είπε χαριτολογώντας είναι εφιαλτική με την έννοια ότι είναι υπερβολικά καλή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την αδυναμία που έχει στο τραγούδι, αφού από χόμπι… τραγουδά κιόλας, αλλά μόνο για τους φίλους του. «Θα ήθελα, εάν ήμουν τραγουδιστής, να τραγουδάω σαν τον Πάριο. Τον έχω δει πολλές φορές στο μαγαζί και τον βρίσκω απόλυτα θεατρικό. Η αίσθηση που έχει απέναντι στην μουσική είναι μοναδική».

Μέτριος μαθητής και με ροπή προς τις τέχνες, μίλησε για το μεγάλο του μυστικό: «Από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική πάταγα πάντα στο χώμα. Δεν ξέφυγα ποτέ από την γη. Ξεκίνησα λίγο περίεργα γιατί δεν είχα νιώσει ποτέ ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο, οπότε μπήκα στον χώρο για άλλους λόγους, θεραπευτικούς. Είχα φοβερή σχέση με την μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για μένα και μάλιστα είχαμε και πολύ υγιή σχέση. Η σχέση με την μαμά μπορεί να είναι και αρρωστημένη με την έννοια ότι μπορεί να μην απογαλακτιστεί. Η μητέρα μου δεν ήταν επιστήμονας αλλά είχε μόρφωση ψυχής».

«Δεν έχω τραύματα. Ξέρετε τι σημαντικό που είναι αυτό; Το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου για ένα παιδί είναι να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον χωρίς τραύματα», κατέληξε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό Ant1...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: