3.1.12

Η Γιορτή της Αγάπης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Υόρκης...


Γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές το απόγευμα της Τετάρτης που μας πέρασε, το Σταθάκειο Κέντρο, από τα δεκάδες παιδιά της Ομογένειας που συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη Γιορτή της Αγάπης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων. Τους μικρούς μας φίλους διασκέδασε με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, ο Μάγος ΚΑΜΑΡΡ, ενώ...

εντυπωσιάστηκαν από τις ακροβατικές επιδείξεις της Σχολής Λουπάκη, με επικεφαλής τον 75χρονο Ελληνοαμερικανό πρωταθλητή πολεμικών τεχνών, Τόνι Λουπάκη.

Το «κερασάκι στη τούρτα» ήταν η εμφάνιση του Αη Βασίλη, που μοίρασε δώρα στα παιδιά, προσφορά της Ομοσπονδίας. Τον Αη Βασίλη υποδύθηκε φέτος για πρώτο φορά, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Λεωνίδας Λοϊζίδης, ο οποίος καθώς σε λίγες μέρες θα γίνει πατέρας, απόλαυσε ιδιαίτερα τη συναναστροφή του με τα παιδιά.

Η γιορτή καθιερώθηκε εδώ και χρόνια, χάρη σε προσφορές ιδιωτών, με πρωτοπόρους τον πρόεδρο του Συλλόγου Βρυσεών Αναβρυτής», Γιώργο Κατσίχτη και τη Neptune Diner, και τους ιδιοκτήτες του Λευκού Πύργου. Και φέτος τα φαγητά ήταν προσφορά της Neptune Diner.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Πέτρος Γαλάτουλας, που παρουσίασε το πρόγραμμα και ευχαρίστησε όσους προσέφεραν καθώς και τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία της βραδιάς.

Σύντομο χαιρετισμό με ευχαριστίες προς τους δωρητές και συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, αλλά και πολλές ευχές προς όλους για μια ευτυχισμένη καινούργια χρονιά, απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ηλίας Τσεκερίδης.

Να σημειωθεί ότι μεγάλης δημοσιότητας έτυχε η συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει η Ομοσπονδία στις 3 Ιανουαρίου στο γενικό Προξενείο, για να παρουσιάσει τον τελετάρχη της φετινής παρέλασης, γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ. Η είδηση εστάλη σε χιλιάδες αμερικανούς συνδρομητές του PRNewswire.

(Πηγή: sae)

Δεν υπάρχουν σχόλια: