1.1.12

Αφού εξαθλίωσαν τους Έλληνες...

... απολαμβάνουν το έργο τους συμμετέχοντας στα γεύματα των αστέγων...

kourdistoportocali.com

Βασίλης Μπόνιος

Αφού εξαθλίωσαν τους ‘Ελληνες με τα παράνομα χαράτσια, τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας τους σπεύδουν τώρα ωσάν Νέρωνες να απολαύσουν το αποτέλεσμα των πράξεών τους.

Δείτε τον πρωθυπουργό Παπαδήμο ο οποίος σήμερα έδωσε το...


παρόν στο γεύμα των αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Τι πονόψυχος άνθρωπος ο τραπεζίτης μας.

Μόλις λίγες ώρες πριν, έξω από τις Εφορίες χιλιάδες συμπολίτες μας με τις πινακίδες των αυτοκινήτων στα χέρια τους, σαν τους αριθμούς των Εβραίων κρατουμένων του Άουσβιτς, έσπευδαν να απαρνηθούν ένα εργαλείο δουλειάς όπως είναι για πολλούς το αυτοκίνητο.

Ο αμοραλιστής πρωθυπουργός την ίδια ώρα ανέχεται να μπαίνει το χυδαίο χαράτσι για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εμπνεύσεως Βενιζέλου, ο οποίος στην ουσία κυβερνάει την Ελλάδα από τον περασμένο Ιούνιο.

Κι ενώ Παπαδήμος και Βενιζέλος εξαθλιώνουν τους πολίτες και βολεύουν ακόμη και σκανδαλοποιούς τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες, έρχονται σήμερα να παραβρεθούν υποκριτικά στα γεύματα των αστέγων, όπως φιλοδοξούν να καταντήσουν όλους τους Έλληνες.

Θα μπορούσαμε οι Έλληνες να είμαστε ανεκτικοί απέναντι σ’ έναν πρωθυπουργό, παρά τα παράσημα του κλειστού club της Παγκόσμιας Εξουσίας που κουβαλά, εάν πράγματι τον ενδιέφερε η σωτηρία της χώρας κι όχι συγκεκριμένων συμφερόντων.

Δεν είδαμε τον κο Παπαδήμο να εξυγιαίνει το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο τραπεζικό σύστημα.

Να πασχίζει για την εξυγίανση της Δικαιοσύνης, για τη τιμωρία των φοροφυγάδων, για την επιβολή φορολογικής δικαιοσύνης.

Αντίθετα βλέπουμε έναν νωθρό πρωθυπουργό ο οποίος ζει στη σκιά του Βενιζέλου και συνομιλεί τακτικά με τον Καρατζαφέρη, πράγμα προβληματικό από μόνο του.

Έναν πρωθυπουργό ο οποίος δεν μας είπε ποιον τον κάλεσε να έλθει στην Ελλάδα και να περιμένει 48ωρα ολόκληρα κλεισμένος στο σπίτι του να τον φωνάξουν να κυβερνήσει τη χώρα, μετά από απαίτηση του Καρατζαφέρη.

Ο κος Παπαδήμος είναι ο μοναδικός και απόλυτα υπεύθυνος για το ασκέρι των 50 υπουργών με τους οποίους δεν έχει καν χρόνο να επικοινωνήσει, πόσο μάλλον να τους δώσει κατευθύνσεις.

Ο κος Παπαδήμος αποδεικνύεται ανίκανος –προφανώς δεν έχει και τη διάθεση να το πράξει-να τονώσει την οικονομία.

Για μια ακόμη φορά άφησε εν λευκώ στον Βενιζέλο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα νέα ολέθρια μέτρα που ετοιμάζει για τους εξαθλιωμένους πολίτες.

Ακόμη και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις αποδεικνύεται ανίκανος να προχωρήσει καλώντας τα συνήθη κορόιδα να πληρώσουν το μάρμαρο.

Μισθωτοί και κυρίως συνταξιούχοι βρίσκονται εξαιτίας της ανεπάρκειας του Παπαδήμου στο έλεος των «μακελάρηδων» Βενιζέλου και Κουτρουμάνη.

Αυτός ο πρωθυπουργός έδωσε λοιπόν σήμερα το παρόν στο γεύμα των αστέγων του Δήμου Αθηναίων και του δημάρχου Καμίνη -ο οποίος χθες βράδι δεν ντράπηκε να μετράει αντίστροφα την έλευση του νέου χρόνου στην αγαπημένη πλατεία του Χριστοφοράκου, λες και απευθυνόταν σε ιθαγενείς.

Ήταν μια ακόμη «συμβολική» κίνηση του κ. Παπαδήμου, την οποία θα λατρέψουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Goldman Sachs…

Δεν υπάρχουν σχόλια: