19.1.12

Άγριο ξεκατίνιασμα, άγρια χαράματα...













Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, με τις εκπομπές να μετατρέπονται σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών και μεγάλο ξεκατίνιασμα. Τελευταίο συμβάν αυτό στο ΣΚΑΙ και... δη στην αθλητική εκπομπή 'ΔΙΚΗ", όπου κατά τις 3 τα ξημερώματα διαμηνύθηκαν απίστευτοι διάλογοι και ακούστηκαν καταγγελίες απο τον Αλέξη Κούγια κατά του παρουσιαστή Κυριάκου Θωμαίδη.
Ο γνωστός ποινικολόγος παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη εξεμάνη μετά από μια αποκάλυψη του παρουσιαστή, και τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, κατά του Θωμαίδη και γενικά των δημοσιογράφων..
"Κύριε εδω δεν είναι BLUE SKY αλλά ΣΚΑΙ ένας σταθμός ο οποίος έχει μια δομή, και μια σοβαρότητα. Είναι δυνατόν να φέρεστε έτσι σε έναν καλεσμένο.? Παρουσιάζετε ένα έγγραφο ακάλυπτης συναλλαγματικής για ένα ποδοσφαιριστή που είχα πρίν χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο δεν γνωρίζω, και δεν με αφορά? Πείτε μου ποιός το στέλνει ,ποιός είναι ο αποστολέας?" Ο Θωμαίδης άναυδος
απαντά, πως δεν κατονομάζει τις πηγές του, για να ακολουθήσει νέος "στολισμός".
"Με φέρνετε εδώ ,και μου φέρεστε άκομψα. 'Εναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εξάρθρωση του παράνομου τζόγου και των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο. Εμένα που είμαι ο μόνος που μίλησε. Είμαι προστατευόμενος μάρτυρας. Ενω εσείς ποτέ δεν πήγατε στο δικαστήριο. Εμένα λοιπόν που προσφέρω στο ποδόσφαιρο. Με καλείτε βέβαια στην εκπομπή σας ,γιατί πουλάω. Λόγω της θέσης μου, της προσωπικότητάς μου πουλάω. Λέω εδω και χρόνια απο την εποχή της παράγκας τα πράγματα έξω απο τα δόντια ,και εσείς απο την άλλη δίνετε λόγο στην εκπομπή σας στον οποιοδήποτε , χωρίς καθαρό ποινικό μητρώο".

Ο Γιάννης Ιωαννίδης παρακολουθούσε αποσβολωμένος ,με τον Κούγια να είναι ασταμάτητος, για να φτάσει στην αυτοκριτική.
"Ομολογώ πως είναι μια άτυχη στιγμή, που επέλεξα να έλθω στην εκπομπή σας. Βλέπω πως οι δημοσιογράφοι και εσείς ,δεν βοηθάτε την κάθαρση. Αναμοχλεύετε διάφορα θέματα και δεν προσφέρετε στο ποδόσφαιρο. Είμαι προβληματισμένος".
Το κλού της βραδιάς, ήταν όταν ο Κούγιας εξέφρασε την πρόθεσή του ,νά κάνει αγωγή στον παρουσιαστή και στον ΣΚΑΙ ,για τη ακάλυπτη συναλλαγματική, που παρουσιάστηκε.
"Γιατί δεν κάνατε πράξη την απειλή σας, περί κατάθεσης μήνυσης, κατά του ΣΚΑΙ, όταν δείξαμε στο παρελθόν την άσεμνη χειρονομία του προπονητή σας στην Παναχαική?" τον τσίγκλησε ο παρουσιαστής, για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Παναχαικής "Βαρέθηκα!!!Εχω τόσες υποθέσεις ,που να προλάβω? Για αυτό δεν την έκανα!!! Αν την κάνω, θα πληρώσετε πολλά λεφτά"
Όλα αυτά τα ευτράπελα, ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΙ σε μια εκπομπή η οποία όπως λένε οι πληροφορίες, φαίνεται να κλείνει τον κύκλο της στην ελληνική τηλεόραση,αφού όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι ένα προϊόν που στηρίζει ο Σταθμός.Το γεγονός πως αρχίζει στις 12.45 τα ξημερώματα, με μηδαμινά έσοδα σε περίοδο κρίσης είναι στοιχεία που φανερώνουν, πως δύσκολα θα υπάρχει στο πρόγραμμα και της επόμενης σαιζόν. Όταν συμβαίνουν δε, τέτοια γεγονότα σαν και αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας ουσιαστικά παραβιάζουν το χαρακτήρα που θέλει να περάσει πρός το κοινό, το κανάλι.. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: