20.1.12

Πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε;...


Αγαπητέ Κώστα,

Συμπληρώνονται σιγά-σιγά 2,5 χρόνια από τη μέρα που ήπιες το αμίλητο νερό. Ήδη ο Παπανδρέου που σε διαδέχθηκε αποτελεί παρελθόν, η χώρα κοντεύει να αλλάξει νόμισμα κι εσύ δεν... λες τίποτα.

Έμαθα πήγες διακοπές τα Χριστούγεννα κάπου στις Άλπεις. Πέρασες -λένε- από την Πάτρα με το αυτοκίνητο χωρίς αστυνομική φρουρά. Κώστα είσαι ήρωας. Εμείς ξέραμε ότι σε κυνηγούν παντού πράκτορες να σου πάρουν το σκαλπ κι εσύ κυκλοφορείς μόνος; Να προσέχεις Κώστα.

Σαν τους ερωτευμένους που χορταίνουν με λίγα ψίχουλα αγάπης, ρουφάμε κάθε μέρα τις στήλες των εφημερίδων αναζητώντας νέα σου. Κάπου διάβασα...


...ότι την πόρτα του γραφείου σου πέρασε πρόσφατα ο Γιώργος ο Αλογοσκούφης. Μαζεύεστε όλοι και θυμάστε την εποχή που σώζατε τη χώρα ε; Σας καταλαβαίνω.

Δεν θέλω να σε απασχολώ άλλο γιατί η σιωπή σου με μπερδεύει, δεν ξέρω αν είσαι ακόμα Κουρασμένος. Θέλω πάντως μια χάρη από σένα. Κάνε μια διαρροή κάπου με τη γνώμη σου για το θαύμα του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Θα 'θελα να ξέρω τι πιστεύεις. Κακώς φεύγει ο Νίνης; Καπίνο ή Καρνέζης; Ο Τοτσέ είναι πιο αργός κι από σένα;

Με εκτίμηση για την προσφορά σου στον τόπο,


Ένας πολίτης

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: