6.1.12

Αγαπούλα, πιάσε το εξώδικο και φόρα την κουκούλα...


Ο Μάκης Ψωμιάδης, που κρατείται σε φυλακή στα Σκόπια μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στην WIND ζητώντας να σταματήσει την προβολή του τηλεοπτικού σποτ με την «αγαπούλα» αλλα και.. επιφυλασσόμενος να ζητήσει τα κέρδη που του αντιστοιχούν!

Ο Μ. Ψωμιάδης αναφέρει στο εξώδικό του τα εξής: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από.......
τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».

Εκτός από την διακοπή της προβολής των διαφημίσεων όμως, ο Μάκης Ψωμιάδης, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων για αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του, καθώς και για απόδοση του κέρδους που αποκόμισε η WIND χρησιμοποιώντας στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Γι' αυτό μάλιστα καλεί την εταιρία να στείλει στον πληρεξούσιο δικηγόρο του όλα τα οικονομικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει το εμπορικό κέρδος από την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια προκειμένου να λάβει γνώση και να ασκήσει τις νόμιμες αξιώσεις του.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: