6.1.12

Τι έγινε πραγματικά το βράδυ που ο Ψυχάρης μπήκε στο Μαξίμου; ...

Ψάξαμε και να βρούμε τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ της συνάντησης Ψυχάρη – Παπανδρέου στο Μαξίμου. Και μετά από την έρευνα μας στο διαδίκτυο και ρωτώντας καταλήξαμε στα πραγματικά περιστατικά :
Η συνάντηση με Ψυχάρη έγινε...

το βράδυ της τελευταίας άτυπης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου στις 17 Οκτωβρίοτ του 2011, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την Σύνοδο Κορυφής της 26ης-27ης Οκτωβρίου 2011. Δηλαδή
μόλις πριν 2 και κάτι μήνες. Μάλιστα στο Πρώτο Θέμα υπάρχει αναλυτική περιγραφή του περιεχομένου της συνάντησης…. πριν καν αυτή γίνει!
Ο Ψυχάρης μπήκε στου Μαξίμου από την πλαϊνή πόρτα (δεν υπάρχει πίσω πόρτα) και ήταν τόσο μυστικό το ραντεβού, που τον είδαν όλοι οι δημοσιογράφοι που εκείνη την ώρα ήταν εκεί για το ρεπορτάζ. Λίγο αργότερα εισήλθε και ο Γιώργος Μπόμπολας του Εθνους. Αλλά και να μην τον είχαν δει η συνάντηση όπως λέμε και πάλι είχε διαρρεύσει από πριν στα ΜΜΕ καθώς και το περιεχόμενό της. Οπότε πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς νόημα είχε η πόρτα.. μπρος, πίσω ή πλάγια… τέλος πάντων πάμε παρακάτω…
Ερωτώντας οι δημοσιογράφοι για την συνάντηση, ειπώθηκε ότι ο Παπανδρέου τους ενημέρωσε για την κρισιμότητα της Συνόδου και τους ζήτησε να μην προβάλουν από τα Μέσα που ελέγχουν, κυρίως από το Mega, διάφορες αντιπολιτικές κινήσεις, του τύπου «Δεν πληρώνω», κ.λπ. (αυτό καταφέραμε να το μάθουμε απόλυτα έγκυρα..), προφανώς ζήτησε και στήριξη για τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες και τα αποτελέσματα που θα προέκυπταν.. το αυτονόητο δηλαδή σε μια ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια που τώρα ΟΛΑ τα κόμματα της κυβέρνησης αναγνωρίζουν!
Δύο ημέρες μετά, ο Παπανδρέου είδε τους υιούς Αλαφούζου-Γιάννη και Θέμη-καθώς και τον πατέρα και υιό Κυριακού.
Σε όλες τις συναντήσεις ήταν παρών και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος
Όπως μπορεί ο καθείς να διαπιστώσει, ανατρέχοντας στα έντυπα του Ψυχάρη των ημερών που ακολούθησαν της συναντήσεως, ο ΔΟΛ αγνόησε την παράκληση Παπανδρέου. Πχ δείτε πρωτοσέλιδο των Νέων στις 20/10/2011.
ή το πρωτοσέλιδο στις 22/10/2011 πάλι με αναφορά στις διαδηλώσεις και το Βήμα στις 23/10 έχει πρωτοσέλιδο «Τι κρύβει ο πόλεμος του Συντάγματος;»… δηλαδή ο ΔΟΛ γίνεται ο πιο ενημερωμένος περι των διαδηλώσεων και των αντιδράσεων!
Στην εύλογη απορία για την στάση του ΔΟΛ, η απάντηση που είχε αφήσει το συγκρότημα να διαρρέει ήταν «δεν πήρε αυτά που ήθελε ο Ψυχάρης».
Αυτό λοιπόν είναι το φοβερό μυστήριο του τι ζήτησε ο Παπανδρέου από τον Ψυχάρη. Και αυτή είναι η φοβερή «προδοσία» του Παπανδρέου που ξεβολεύει τους δελφίνους στις σχέσεις τους με τον ΔΟΛ.


smartpost


Δεν υπάρχουν σχόλια: