29.1.12

«Αρρώστησε και φεύγει ο Μουρίνιο»...


Τι κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο +7 από την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Μουρίνιο είναι υπό αμφισβήτηση και αυτό ο "Special One" δεν το... σηκώνει.

Μετά την... ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη με 1-2 για το Copa del Rey, ξεκίνησαν τα σενάρια περί αποχώρησής του από τους "μερένγκες". Μάλιστα, πολλοί μιλούν ανοιχτά πλέον για διαζύγιο των δύο πλευρών σε μερικούς μήνες.

Μάλιστα, η πασίγνωστη εφημερίδα "Times", ο Πορτογάλος έχει ειλημμένη την απόφασή του να φύγει από τη Μαδρίτη, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στο Νησί και την Premier League.

"Έχει αρρωστήσει και έχει βαρεθεί από αυτή την κατάσταση στη Ρεάλ", αναφέρει το εν λόγω Μέσο επικαλούμενο πηγή ανθρώπου του περιβάλλοντος του Μουρίνιο, και συμπληρώνει:

"Δεν έχει σημασία αν θα είναι νικητής αυτή τη σεζόν ή όχι. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Αγγλία και θα φύγει το καλοκαίρι", δήλωσε στους "Times" το άτομο αυτό, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του Πορτογάλου.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μουρίνιο αμοίβεται με συμβόλαιο 10.000.0000 τον χρόνο, ενώ στην Αγγλία, αν μείνει ελεύθερος δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσουν Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιονάιτεντ - όπως γράφει η Guardian.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: