18.1.12

Πρόσκληση διαλόγου προς τους πιστωτές του κάνει το ALTER ...


Πρόσκληση σε όλους στους εμπλεκόμενους φορείς και πιστωτές, τράπεζες και σωματεία εργαζομένων, απηύθυνε η νέα - προσωρινή - διοίκηση που ορίστηκε στο Alter Channel, μετά από επιστολή - αίτηση του μεσολαβητή, προκειμένου να... καταθέσουν τις απαιτήσεις τους και τις θέσεις τους επί της διαδικασίας συνδιαλλαγής.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του καναλιού υπενθυμίζει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς συνδιαλλαγής και μέχρι τον Απρίλιο, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία μεσολάβησης,
«απαγορεύεται η λήψη οιουδήποτε μέτρου ατομικής ή συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της εταιρείας και ομοίως η λήψη ασφαλιστικών μέτρων και η χορήγηση προσωρινής διαταγής σε βάρος αυτής, μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης που είτε θα επικυρώνει ή μη την συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτών της».

Σε ότι αφορά στη νέα διοίκηση, η οποία ορίστηκε χθες με Προσωρινή Διαταγή του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, και θητεία έως την 8-2-2012, οπότε και θα εκδικαστεί η ως άνω αίτηση, αποτελείται από τους: Ευστάθιο Γκότση, Πρόεδρο Δ.Σ. και μέλη τους: Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, Γεράσιμο Τζαννετάτο, Γεώργιο Τσιρογιάννη και Λάμπρο Παπαγεωργίου.

Ως εκ τούτου και κατόπιν της παραιτήσεως του Κωνσταντίνου Γιαννίκου και της παύσης των σχετικών καθηκόντων του από Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθήκοντα εκπροσώπησης της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, ασκεί ο κ. Γκότσης, δυνάμει της ως άνω προσωρινής διαταγής και του με ημερομηνία 17-1-2012 Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: