9.1.12

Κληρώνει σήμερα για το μέλλον του Alpha ...


Νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές, αλλά και πολλές εκπλήξεις από μεταγραφές της τελευταίας στιγμής θα ανακοινώσει σήμερα ο Δημήτρης Κοντομηνάς στη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει στην Κάντζα με το Δ.Σ. του καναλιού.

Ο... Δημήτρης Κοντομηνάς θέλει και πάλι να κάνει τον Alpha ένα ενημερωτικό κανάλι που θα μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό. Στα σχέδιά του είναι να ενισχύσει το πρόγραμμα με ενημερωτικές και καταγγελτικές εκπομπές γι’ αυτό άλλωστε ποντάρει στο πρόσωπο του Γιάννη Παπαγιάννη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι πρόθεση του Κοντομηνά ήταν να έχει ένα πιο δυνατό χαρτί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων – ίσως αναπολεί και τις μέρες που το δελτίο του Alpha σκαρφάλωνε στην κορφή επί Νίκου Χατζηνικολάου – όμως θα προχωρήσει το ρίσκο με τον Γιάννη Παπαγιάννη, που ξέρει να χειρίζεται την πολιτική θεματολογία.

Ο Κοντομηνάς αναμένεται σήμερα να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει τον άνθρωπο-κλειδί που θα συντονίζει το πρόγραμμα και δεν είναι άλλος από το Λάκη Λαζόπουλο.

Όσο ο ενημερωτικός τομέας θα ενισχύεται τόσο θα περιορίζεται ο ψυχαγωγικός. Ακούγεται ότι θα δούμε και εκπομπές που φέτος φαίνεται να μονοπωλούν την τηλεθέαση, θα αποτελούν παρελθόν από τη νέα σεζόν για το κανάλι. Η μόνη που δεν κινδυνεύει προς το παρόν είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναμένεται να υπογραμμίσει πως στο σχεδιασμό του υπάρχουν ακόμη πολλά ονόματα της τηλεόρασης με τα οποία συζητάει για μεταγραφές, ιδιαίτερα σε όσους ακόμη αναζητούν τηλεοπτική στέγη.

metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: