6.1.12

Πληρότητα 60% στα ξενοδοχεία του Πηλίου...


Σε ιδανικό προορισμό και για το τριήμερο των Θεοφανίων αναδεικνύεται το Πήλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, οι κρατήσεις για διανομή στα χωριά του Πηλίου έχει αυξηθεί με το διήμερο της Πρωτοχρονιάς. Η πληρότητα στα ξενοδοχεία του Πηλίου, μέχρι...


τώρα, αγγίζει το 60%, αλλά κρατήσεις δωματίων γίνονται συνεχώς από επισκέπτες που αποφάσισαν ακόμη και την τελευταία στιγμή να περάσουν τις διακοπές του τριημέρου σε ένα από τα πολλά, όμορφα και γραφικά χωριουδάκια.

Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων διαθέτουν ελκυστικά πακέτα διακοπών στο Πήλιο για να προσελκύσουν πελάτες από τη Μαγνησία, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Εκτός από τα μαγευτικά τοπία, τα περισσότερα ξενοδοχεία του Πηλίου προσφέρουν πολύ προσιτές τιμές στους τουρίστες που θα προτιμήσουν το βουνό των Κενταύρων για αυτές τις ημέρες. Οι τιμές έχουν μειωθεί και οι προσφορές που φτάνουν στο 45% λειτουργούν δελεαστικά για τους επισκέπτες.

«Το Πήλιο αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών για το τριήμερο των Θεοφανίων», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κώστας Λεβέντης, υπογραμμίζοντας ότι «οι εικόνες γαλήνιας ομορφιάς, η ζεστή και ευγενική παρουσία των ανθρώπων και οι προσιτές τιμές για την διαμονή σε όμορφα ξενοδοχεία είναι ο λόγος που το Πήλιο είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Τα ποικίλα χρώματα τις φύσης, η φουρτουνιασμένη χειμωνιάτικη θάλασσα και τα γραφικά χωριουδάκια προσφέρουν αξέχαστες εικόνες στους τουρίστες που θα το επισκεφτούν».

Δημοφιλέστατοι προορισμοί για αυτό το τριήμερο είναι η Πορταριά, η Μακρινίτσα, οι Πινακάτες, οι Μηλιές, η Βυζίτσα και ο Αγ. Γεώργιος. Γι’ αυτούς που αναζητούν τη διακριτική πολυτέλεια, οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων έχουν δημιουργήσει συμφέρουσες προτάσεις διαμονής για το τριήμερο των Θεοφανίων», σημειώνει με έμφαση ο κ. Κώστας Λεβέντης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο η έντονη χιονόπτωση στο Πήλιο θα δώσει πρόσθετη νότα στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, αρκεί ωστόσο να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα και ταλαιπρωρία με την την κίνηση οχηνάτων στους δρόμους.
ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ
www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: