20.1.12

Συνέλαβαν Ιεράρχη με 35 εκατ.ευρώ και όπλα στις αποσκευές ;...


Ανάστατη είναι η Ιερά Σύνοδος από το βράδυ της Πέμπτης, λόγω μιας είδησης με αφετηρία το twitter, αλλά και γνωστό ιστότοπο της Εκκλησίας με αντικείμενο φημολογούμενη σύλληψη ιεράρχη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ρουτίνας στο οδικό δίκτυο.
Στην...
ιστοσελίδα Romfea.gr διαβάζουμε τα εξής:
Τα εκατομμύρια, τα όπλα και στο βάθος παραίτηση !!
Σάλο σε εκκλησιαστικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε στο twitter, έγκριτου και γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος μιλούσε για τη σύλληψη ιεράρχη με όπλα και 35 (!) εκατομμύρια ευρώ στις αποσκευές του.
Ο γνωστός, τηλεοπτικός, δημοσιογράφος που εργάζεται σε έγκυρο μέσο μαζικής ενημέρωσης ανέφερε (τα στοιχεία του και οι αναρτήσεις του είναι στη διάθεση της Romfea.gr) πως στο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη, έγινε έρευνα από άνδρες της τροχαίας εθνικής οδού που πραγματοποιούσαν δειγματοληπτικά "μπλόκα".
Στον έλεγχο του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, εντόπισαν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε σακούλες και δύο όπλα στο κάθισμα του οχήματος!
Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την ελπίδα να πρόκειται για μία παρεξήγηση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που το διακινεί στο twitter, υπό τη μορφή των "δεδομένων ειδήσεων" που κοινοποιούν καθημερινά εκατοντάδες ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, φορείς μέχρι και ο Πρωθυπουργός.
Έγκυρες αστυνομικές πηγές, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό και μιλούν για φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες και στοχοποιούν συγκεκριμένο ιεράρχη.
Εκκλησιαστικοί παράγοντες εξετάζουν την πιθανότητα η παραφιλολογία και η στοχοποίηση συγκεκριμένου Μητροπολίτη να προέρχεται από "αντιπάλους" του, που θα επιθυμούσαν να τον εξωθήσουν σε παραίτηση...
http://newsmessinia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: