5.1.12

Άφησαν τους επιβάτες του προαστιακού να περπατήσουν 3 χλμ στη μέση του πουθενά...













Και μετά μιλάμε για κράτος…
Τεράστια ταλαιπωρία έζησαν δεκάδες συμπολίτες μας, που είχαν την ατυχία να «μπλέξουν» με τον προαστιακό παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Ο συρμός ξαφνικά σταμάτησε 3 χιλιόμετρα πριν από την ... στάση «Ασπρόπυργος», άνοιξε τις πόρτες και έμεινε ακινητοποιημένος.

Χωρίς ενημέρωση δεκάδες επιβάτες, νέοι, γέροι, μανάδες με μωρά έπρεπε να… μυρίσουν τα νύχια τους, για να καταλάβουν ότι είναι υποχρεωμένοι να κατέβουν και να περπατήσουν τρία χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στην πλησιέστερη στάση!

Η οδύσσεια ξεκίνησε: Φανταστείτε μέσα στο κρύο περισσότερα από 50 -100 άτομα διαφόρων ηλικιών να περπατούν πάνω στις ράγες, να αναγκάζονται κρατώντας πράγματα και μωρά, να πηδήξουν εμπόδια, να περάσουν χαντάκια και πάνω στις γραμμές του τρένου, για να φτάσουν στην στάση και να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν!!!

Η ανοργανωσιά και η αναισθησία δεν περιγράφεται. Ακόμα και περιπολικά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το πλάι, τους κοιτούσαν σαν θεατές και δεν σκέφτηκαν να βοηθήσουν ούτε τις μητέρες.

Η κατάσταση της χώρας είναι τραγική. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πλήρωσαν εισιτήριο για να… ταλαιπωρηθούν. Αν έμπαινε ελεγκτής και κάποιος δεν είχε εισιτήριο θα πλήρωνε «χρυσή» την διαδρομή, γιατί δεν είναι νόμιμος. Τώρα το κράτος πώς θα αποζημιώσει τους επιβάτες για την οδύσσεια τους;

Η απάντηση είναι απλή: ΔΕΝ θα τους αποζημιώσει, γιατί το κράτος δεν χρωστάει. Εμείς χρωστάμε σε όλες τις περιπτώσεις.

Η αγανάκτηση των ανθρώπων αυτών, όπως και όσων έχουν δει το βίντεο είναι τεράστια. «Που ζούμε στο ‘40;», αναρωτιούνται και δεν υπάρχει κανείς να τους δώσει απάντηση… Ούτε μια εξήγηση, ούτε φυσικά μια συγνώμη…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: