13.12.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε και διαβάστε την ΕΥΝΟΙΑ του ΠΑΟ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ!)...

olympiacos24.gr
Η εφημερίδα “ΦΩΣ των Σπορ” και ο Ανδρέας Σερεβέτας αποκαλύπτουν σήμερα την απαράδεκτη συμπεριφορά, η οποία έφτασε και ξεπέρασε τα όρια της προκλητικής ανέχειας από τον διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟ, Πέτρου Κωνσταντινέα προς τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Ούτε λίγο, ουτε πολύ, το ρεπορτάζ με την ανάλυση των φάσεων αποκαλύπτει ότι ο Λέτο…βούτηξε 12 (!) φορές στον αγώνα, χωρίς να δεχθεί κίτρινη κάρτα!

Αυτό μάλιστα που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι ο Λέτο, μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα δέχθηκε τις συστάσεις του διαιτητή, αφού προσπάθησε να εκμαιεύσει το φάουλ, μετά από κανονικό μαρκάρισμα του Τόσαλιτς.

Ο Λέτο πέρασε τον αγωνιστικό χώρο για …πισίνα, σε άλλον ένα αγώνα του ΠΑΟ αφού στο 12’ πήρε το φάουλ από τον…βοηθό Καρσιώτη, εν μέσω διαμαρτυριών, στο 15’ έπεσε μόνος του, όταν πέρασε…δίπλα από τον Κβιρκβέλια και στο 21’ έβγαλε και γλώσσα στον διαιτητή που…τόλμησε να δείξει πλεονέκτημα στο κανονικό κόψιμο της μπάλας του Ρόβα.

Στο 25’, ο Λέτο βουτά ξανά στη μεγάλη περιοχή, χωρίς να τον αγγίξει ο Κβιρκβέλια και 6 λεπτά αργότερα, ο Λέτο ρίχνει ξανά βουτιά διπλα από τον Κουμορτζί, αυτή τη φορά για…πάρτη του, αφού ήταν τόσο αστεία, που ούτε καν διαμαρτυρήθηκε!

Μάλλον το φυλούσε για το 45’, όταν πήρε το φάουλ από τον Πετκάκη και εκεί, μόνο που δεν…έδειρε τον Κωνσταντινέα, ο οποίος συνεχίζει να…σφυρίζει αδιάφορα για τη συμπεριφορά του Αργεντίνου. Στο 56΄ο Αργεντίνος κάνει βουτιά μπροστά στον Τάτση και στη συνέχεια κάνει επιθετικό φάουλ, για να ζητήσει και τα ρέστα από τον βοηθό, χωρίς να δεχθεί κίτρινη κάρτα!

Στο ρεπορτάζ όμως αναφέρεται και η φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι του Λέτο. Η φάση ξεκινά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Ζέκα πάνω στον Σκέμπρι, αφού ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ τον “γκρεμίζει”, όπως φαίνεται και στη φωτό, με τον Κωνσταντινέα να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ!

Από τα πόδια του Ζέκα φτάνει η μπάλα μερικά δευτερόλεπτα μετά στον Λέτο, που πέφτει στο πόδι του Κβιρκβέλια και τον Κωνσταντινέα να μη βλέπει καλά τη φάση, αλλά να το καταλογίζει, μετά από το σήμα που έστειλε, μέσω της ενδοεπικοινωνίας ο βοηθός Δημήτρης Τάτσης.

Αλλά για τον Λέτο δεν έφτανε αυτό. Στο 65’, στο 67’ , στο 72’ και 73’ ο Λέτο συνεχίζει να αράζει περισσότερο ξαπλωμένος στο χορτάρι, παρά όρθιος! Και το αποκορύφωμα της πρόκλησης; Στο 81’, ο Ρούντολφ “βουτά” για να πάρει το φάουλ και ο Κωνσταντινέας του δείχνει…κίτρινη για θέατρο! Αν είναι δυνατόν!!!

Η φάση πάντως με το φαουλ του Ζέκα δεν προβλήθηκε πουθενά και το olympiacos24.gr σας δίνει το πολύτιμο καρέ!

Μετά από όλα αυτά, έχουν το …θράσος να διαμαρτύρονται οι “πράσινοι”;

Δεν υπάρχουν σχόλια: