29.11.11

Απόβαση της ...ΝΔ στο Βερολίνο! ...


Θα ...κατακλυστεί το Βερολίνο από στελέχη της ΝΔ! Από σήμερα καΙ για μια βδομάδα, έντονο ...νεοδημοκρατικό άρωμα θα έχει η Γερμανική πρωτεύουσα, καθώς πλήθος στελεχών της ΝΔ θα ταξιδέψει στην Γερμανία!

Πρώτος απ όλους ο ... υπουργός εξωτερικών Σταύρος Δήμας, που μετέχει σήμερα σε ημερίδα με τους ομολόγους του από τη Γερμανία και την Πολωνία Γκουίντο Βεστερβέλε και Ράντοσλαβ Σικόρσκι, αντίστοιχα, με θέμα την ευρωπαϊκή προοπτική,στην εξωτερική πολιτική της Γερμανίας.

Από και και πέρα, ενισχυμένη αντιπροσωπεία της Ν.Δ. θα μετάσει στην ημερίδα που διοργανώνει το «Ιδρύμα Κόνρατ Αντενάουερ» σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής». Στην ημερίδα πο έχει θέμα η «Υπέρβαση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους» συμμετέχει μια ντουζίνα από γαλάζια στελέχη! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υπεύθυνος για διεθνείς σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Παπασταύρου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Εργασίας, Ευθύμιος Χριστοδούλου, η καθηγήτρια πανεπιστημίου Κωνσταντίνα Μπότσιου, καθώς και ο στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Η σύνθεση της παρέας δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαία, καθώς αποτελείται από στελέχη με ευρωπαική εμπειρία , αλλά και στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, στόχο έχει να ενδυναμώσει το Ευρωπαικό προφίλ της ΝΔ, που έχει επαναφέρει εσχάτως, δυναμικά στο προσκήνιο ο Αντωνης Σαμαράς...

www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: