30.5.11

Κόκκινη κάρτα αγανακτισμένων στο MEGA...


Ευρεία επίθεση εξαπέλυσαν οι "Αγανακτισμένοι Πολίτες" στην σελίδα του MEGA channel στο Facebook. Αιτία της επίθεσης ήταν η περιγραφή του μεγάλου καναλιού πως η... χθεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα συμμετείχαν 20.000 άτομα, προφανώς πολύ λιγότερα και από τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις που έκανα λόγο για 80.000 χιλιάδες, ενώ άλλοι έκαναν ακόμη και για 100!

Μερικά από τα σχόλια διαγράφηκαν από τη σελίδα, προκαλώντας έτσι νέο κύμα αγανάκτησης από χρήστες του facebook, οι οποίοι κατηγορούσαν τους διαχειριστές για λογοκρισία μέχρι που η σελίδα "έπεσε".

Λίγο πριν όμως η σελίδα του MEGA επανεμφανίστηκε με το μήνυμα "Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς."

Φυσικά αυτή η ανακοίνωση έχει προκαλέσει όργια σχολίων, αφού οι αγανακτισμένοι συνεχίζουν να μιλούν για αποκρατικοποίηση του Mega, ενώ καλούν άλλους χρήστες να κάνουν μαζικά report της σελίδας μέχρι να την "ρίξουν".

Ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου σχολιάζει... "Δύο χιλιάδες βρισιές για εσάς, φανταστείτε τι λένε για εσάς σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό".
mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια: