31.3.11

Από το χθες στο σήμερα...


http://www.radioneo.us
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: Μια εκπομπή (κλικ)όπου το παρελθόν συναντά το σήμερα μέσα από την ιστορία της τέχνης και του πολιτισμού.
Κάθε Τρίτη, 10 με 11 το βράδυ ώρα Νέας Υόρκης, στο νέο 24ωρο ελληνοαμερικανικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό ραδιόφωνο, η Σέβη Μπούτου περπατά μαζί σας νοερά στα αχνάρια τού Ελληνικού πολιτισμού από την αρχή της σποράς του μέχρι σήμερα, ξαναστυλώνοντας στη μνήμη τον μύθο και την πραγματικότητα, μέσα από την θρυαλλίδα που κράτησε αυτόν τον πολιτισμό μέχρι τις μέρες μας αναμμένο.
Θα... δοθεί μεγάλη σημασία στη σχέση του αρχαίου κόσμου με τον νεώτερο, αναλύοντας προσωπικότητες της φιλοσοφίας, πολιτικής, επιστημών και τεχνών που συνέβαλλαν στη δημιουργία της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας। Η Χριστιανοσύνη θα αποτελέσει μέρος αυτής τής εκπομπής, με γνώμονα την ελευθερία έκφρασης του σύγχρονου ανθρώπου με όποια καταβολή μεταφέρει από το είναι στο γίγνεσθαι...

Το Ράδιο ΝΕΟ, είναι το νέο 24ωρο ελληνοαμερικανικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Ζωντανές εκπομπές από Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες, Σικάγο και Ωστιν, Τέξας. Ενημερωτικά προγράμματα από Ελλάδα και Κύπρο. Ο Ελληνισμός της Αμερικής πιο κοντά από ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: