28.2.11

Κατάρες με το... τσουβάλι έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο για Πατρινό συμβολαιογράφο!...


Προφανώς, κάποιος που έχει «καεί» από τον εν λόγω Πατρινό συμβολαιογράφο για προσωπικό (και πιθανότατα περιουσιακό) θέμα, έκρινε σκόπιμο να βγάλει το άχτι του εναντίον του στο Ίντερνετ, εξαπολύοντας τις κατάρες του σε σχετική, εξειδικευμένη, ιστοσελίδα!
Ναι, σωστά διαβάσατε και δεν είναι σχήμα λόγου. Μέχρι και...
ιστοσελίδες για να καταριέται όποιος και όποια θέλει όποιον και όποια θέλει υπάρχουν στο Διαδίκτυο!
Και σε μια από αυτές, (i.Curse.gr) ο συγκεκριμένος συμβολαιογράφος (ο οποίος δεν κατονομάζεται) γίνεται στόχος καταρών, με υβριστικούς μάλιστα χαρακτηρισμούς, που δείχνουν και το μένος αυτού που τις εξαπολύει.
Επί λέξει, στις κατάρες που εκτοξεύονται εναντίον του Πατρινού συμβολαιογράφου αναφέρονται τα εξής: «Π... συμβολαιογράφε από την Πάτρα, ερμαφρόδιτε εργένη, που να σε ξετινάξει η εφορία, να σου καεί το σπίτι, να σου βουλιάξει η βάρκα και να είσαι μέσα, να πας στον πάτο, ΛΑΜΟΓΙΟ του κερατά»!
Πάντως, ο συγκεκριμένος Πατρινός συμβολαιογράφος δεν είναι ο μοναδικός που τον καταριούνται. Στην ίδια ιστοσελίδα και άλλοι πολλοί καταριούνται άλλους για προσωπικούς λόγους.

«Πώς θα καταραστείτε κάποιον
και η κατάρα σας θα πιάσει τόπο!»

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δίνονται και οδηγίες προς... κάθε ενδιαφερόμενο για το πώς θα πιάσει οι κατάρες.
Συγκεκριμένα, εκτός άλλων, συνιστώνται τα εξής:
- Η κατάρα σας να είναι περιγραφική και να περιέχει τα πάντα απ' ό,τι φαντάζεσθε ότι θέλετε να συμβούν. Όσο πιο πολύ καταριέστε, τόσο το καλύτερο.
- Να πατάτε τα κουμπιά του πληκτρολογίου με δύναμη καθώς γράφετε την κατάρα.
- Συγκεντρωθείτε στο άτομο που θέλετε να καταραστείτε, καθώς γράφετε την κατάρα».
Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν πρέπει να αναφέρονται επίθετα με την ακόλουθη προτροπή: «Όταν καταριέστε πρόσωπα μην αναφέρετε επίθετα ή άλλα στοιχεία που "φωτογραφίζουν" το άτομο που καταριέστε τόσο πολύ ώστε να προδοθείτε και εσείς. Τα "μικρά" ονόματα κάνουν τη δουλειά τους».
Και για όσους ή όσες θέλουν να «καταραστούν» κάποιον αλλά δεν έχουν κάποια έμπνευση για τις κατάρες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, υπάρχει αναρτημένη ακόμη και λίστα με προτεινόμενες φράσεις!
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: