13.12.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξώδικο στο ΛΑ.ΟΣ. είχε στείλει η Siemens για τις προεκλογικές του αφίσες!..


kourdistoportocali
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΗΜΕΝΣ Α. Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (οδός Αρτέμιδος αρ. 8) και εκπροσωπείται νόμιμα
ΠΡΟΣ
To πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ που εδρεύει στην Καλλιθέα Ατικής Καλλιρόης 12, και εκπροσωπείται νομίμως από τον...


πρόεδρό του Γιώργο Καρατζαφέρη.

-------------------------------------------



Υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι το κόμμα σας έχει αναρτήσει σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων και έξω από την έδρα της επιχειρησής μας σε στάση λεωφορίου επί της οδού Αρτέμιδος 8 στο Μαρούσι, πιθανολογούμε δε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, αφίσα η οποία φέρει τα κάτωθι:



ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Siemens



Τώρα πια ξέρεις



Καρατζαφέρης



ΛΑΟΣ Δύναμη Ανόδου



Οπως καλώς γνωρίζετε, η εταιρεία μας απασχολεί στην Ελλάδα εκατοντάδες σκληρά εργαζομένους υπαλλήλους, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, η δε διοίκησή της καταβάλλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για την προστασία του ονόματος και της φήμης της.

Η ενέργειά σας αυτή προκάλεσε τη έντονη αντίδραση τόσο των εργαζομένων και του σωματείου τους, όσο και της διοίκησης, διότι υπερέβη σε πρωτοφανή βαθμό τα χρηστά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης, από την οποία άλλωστε οι ιδιωτικές επιχειρήσεις εξαιρούνται. Η χρήση του ονόματος της εταιρείας μας ως απαξιωτικός παράγων των δύο μεγάλων κομμάτων συνιστά κατάφορη προσβολή της προσωπικότητας της εταιρείας μας, του Ομίλου επί το γενικότερο και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων σ’ αυτήν.

Η απαξίωση του ονόματος μιας υγιούς επιχείρησης προς άγραν πολιτικού οφέλους αποτελεί ευθεία απειλή για την ίδια την υπόστασή της ακόμη στο μέλλον.

Για ένα πολιτικό κόμμα που δεν κατέρχεται για πρώτη φορά στις εκλογές θα ανέμενε κανείς να τηρεί στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής ορθότητος και εν τέλει ευπρεπείας.



Για τους λόγους αυτούς

Και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας



Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την ανωτέρω παράνομη συμπεριφορά σας, που περιγράφεται και από τον ποινικό νόμο,



Σας καλούμε όπως άμεσα και δη εντός εικοσιτετραώρου από της λήψεως της παρούσης καθαιρέσετε όλες τις αφίσες που φέρουν το όνομα Siemens, του οποίου είμαστε νόμιμοι δικαιούχοι τόσο από την Αττική, όσο και από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας,



Σας γνωρίζουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργήσουμε καθ’ υμών τα νόμιμα ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων.



Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς το προς ον απευθύνεται προς γνώσιν και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την ολόκληρη στη σχετική έκθεση επιδόσεώς του.



Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Για την εταιρεία


Πέτρος Δενδρινός

(Αναγνώστης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: