21.12.10

Mega mou...


Την παρακάτω ανακηρύξτε την άφοβα ως την πιο εξονυχιστική, to the point, ακαριαία ερώτηση του 2010. Την question – τομή στην ελληνική δημοσιογραφία! «Μαγειρεύει όντως ωραία;» εκσφενδόνισε όλος απορία όταν του είπαν ότι η Μανωλίδου έφτιαξε καλύτερο ζυμάρι από τον Σκαρμούτσο. John Πρετεντέρης!
Άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να το βλέπεις
Αποθέωση το θέαμα. Να...


κάνεις watch τον journalist να εκτοξεύει τέτοιου τύπου ερωτήματα στην ομάδα του Master Chef! Γνώμη μας. Θα μπορούσε το γύρισμα να γινόταν σε άλλο χώρο και ο presenter να μην φορά το κοστούμι της Ανατροπής, αλλά κάτι πιο χαλαρό. Θα το έσωζε!

Το καλύτερο μιντιακό ρεπορτάζ για το πού θα πάει η Μανωλίδου
Ωστόσο. However όμως! Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην άου γκάου του εκπληκτική προσπάθεια να βγάλει και καμιά… είδηση. Ιντριγκαριζοκεραυνοβολιόταν!

Για ειδήσεις στον Αυτιά
Με αφορμή και το Ράδιο Αρβύλα χθες και παλιότερα το Αλ τσαντίρι. Μπορεί να τον σατιρίζουν πιο πολύ than οποιονδήποτε άλλον στην πρωινή ζώνη, τον χρησιμοποιούν το περισσότερο όμως και όταν πρόκειται για ειδήσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που όποτε θέλουν να σχολιάσουν κάποιο breaking new, στο «Καλημέρα» απευθύνονται. Α, να τα λέμε!

Συνέβη σήμερα
Λιάγκας για Λάτσιο σχολιάζοντας τα πλάνα από τη βραδινή έξοδο του στα μπουζούκια. «Ο γάμος τον είχε μαραζώσει»! Μπουμπούκι και άνθησε ο director προγράμματος του Αμαρουσίου!

Άσχετο
Απορία. Η νέα φετινή συνεργάτιδα της Μενεγάκη Έλενα Αρσένη… την εξοστράκισαν από το πάνελ; Τελευταία φορά εθεάθη να προλογίζει τη μόδα!

Με τα μούτρα
Καλέ; Μη δούνε «ζουμί» και βουτάνε! Της την έπεσαν για τα καλά με ένα κάρο ερωτήσεις τής μοντέλας τους στην εκπομπή που τυχαίνει να είναι η πρώην του Φουστάνου. Την έφεραν για 5 λεπτά στο πάνελ μπροστά και την ισοπέδωσαν με αφορμή τον χωρισμό τους και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο δελτίο του Star με τον τύπο να χαμουρεύεται με τη νέα του σύντροφο. Λιάγκας – Σκορδά και σία!

Υ.Γ. Της έπαιξαν μέχρι και τα πλάνα τού ex της με το νέο του αμόρε! Αθεόφοβοι!

Ευχαριστούμε Αθήνα
Και τώρα την προσοχή σας. Pay attention γιατί σοβαρεύουμε! Και πώς αλλιώς δηλαδή να μεταφέρεις την… ειδησάρα ότι η Ελένη Μενεγάκη παρευρέθηκε χθες βράδυ σε event για τα 10 χρόνια Vogue, λαμπερή, με καλή διάθεση και friendly προς τους δημοσιογράφους. Καλέ έκατσε και τους έκανε και δηλώσεις! Σόκι και δέος!

Υ.Γ. Στα κιλά (τους τόνους!) της είδησης να προστεθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν παρά το ότι η presenter έσφυζε από πυρετό, παραδέχτηκε ότι ήταν άσχημο το 2010 για αυτήν, στα επαγγελματικά είναι, εξήγησε, μαχήτρια, στα άλλα ήταν, λέει, ζόρικο… Έτσι, έτσι. Φουλ το ρεπορτάζι!

Καλεσμένη today στον Καφέ
It’s a promise! Άλλη μια φορά να ακούσουμε την Βίκυ Καγιά να λέει πόσο πολύ επιθυμεί να της φέρει το 2011 ένα μωράκι… θα τεμαχίσουμε την plasma μας και θα την τρώμε φέτες! Jesus modelα μου!

Καλώς ήρθατε
Και για το end, μια δόση από θαυμαστό κόσμο Ευγενίας Μανωλίδου! Χθες το όνειρο έγινε real με εμφάνιση στον Πρετεντέρη, today πλάνα της από ψώνια στη Βιέννη για το «10 με 1 μαζί». Όπου τι εκσφενδόνισε ως συνήθεια Πρωτοχρονιάτικη; Ότι βάζει τα δώρα των παιδιών της στην… κατάψυξη για να νομίζουν ότι είναι από το Βόρειο Πόλο! Μπουμπούκας world!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: