28.12.10

Την παραμονή του Παύλου Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται ο Εισαγγελέας...


Την παραμονή του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη στη φυλακή, ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεση της «ΑΣΠΙΣ» για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι ο επιχειρηματίας, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος πριν λίγες ημέρες, πρέπει να ...
παραμείνει στη φυλακή καθώς θεωρεί ότι είναι ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ο Παύλος Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των ομολογιακών εταιρικών δανείων της Ασπίς Capital.

Ο επιχειρηματίας έχει προσφύγει κατά της απόφασης για την προφυλάκισή του ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα που θα κρίνει την παραμονή ή μη του επιχειρηματία στη φυλακή ενώ στις 4 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 150 επενδυτές σε βάρος του για ζημιές που έχουν υποστεί από επενδύσεις στην Ασπίς Capital.

Δεν υπάρχουν σχόλια: